Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Utleie i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Tilbud på kontrollfunksjon med salgs- og skjenkesteder for alkoholholdig drikke

Moss kommune har ca 30 utsalgssteder med salgsbevilling og ca. 50 serveringssteder med skjenkebevilling (kafe, pub, diskotek og restaurant). Salgs- og skjenkebevillinger skal følges opp med kontroll, minimum 3 ganger i løpet av året. Det er aktuelt med tilleggskontroller.
Moss kommunes avtale om kontroll og oppfølging av alkoholloven for salg og skjenking av alkoholholdig drikke overfor bevillingshavere utløper. Ny avtale skal inngås for 2 år med
mulighet for forlengelse, 1+1 år, maks 4 år totalt.
.
Kontrollen kan være forhåndsvarslet eller anonym og den skal gjennomføres minimum 3 ganger i løpet av året. i Moss kommune benyttes anonyme kontroller i all hovedsak.
Moss kommune har valgt å sette dette oppdraget ut som kommunalt tjenestekjøp.
Kontrollene er tenkt utført med en kontrollør på dagtid i butikker og dagåpne serveringssteder. Ved kvelds- og natt åpne serveringssteder skal kontrollene gjennomføres ved hjelp av to kontrollører. Det skal føres kontroll med at salg og skjenking av alkohol skjer slik alkohol- og serveringslov, med tilhørende forskrifter og kommunale retningslinjer, foreskriver.
Kontroll skal utføres med hjemmel i alkohollov, tobakkskadelov og internkontrollforskriften.
Oppdragsgiver benytter Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse, samt få tilgang til eventuelle dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. #URL0#. følg deretter instruksjoner på nettsiden.
Anbud id:
250647
  • Sted:
    Halden, Moss Sarpsborg, Fredrikstad, Hvaler, Råde, Våler (Viken), Skiptvet, Indre Østfold, Rakkestad, Marker, Aremark, Aurskog-Høland  Vis alle
  • Registrert:
    Onsdag 15. Mai 2013
Er du interessert i dette oppdraget?