Alarm & sikkerhet, Utleie i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

107 Siste år
32 Siste 3 mnd
11 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Tilbud på kontrollfunksjon med salgs- og skjenkesteder for alkoholholdig drikke

Registrert Dato: Onsdag 15. Mai 2013

Moss kommune har ca 30 utsalgssteder med salgsbevilling og ca. 50 serveringssteder med skjenkebevilling (kafe, pub, diskotek og restaurant). Salgs- og skjenkebevillinger skal følges opp med kontroll, minimum 3 ganger i løpet av året. Det er aktuelt med tilleggskontroller.  
 
Moss kommunes avtale om kontroll og oppfølging av alkoholloven for salg og skjenking av alkoholholdig drikke overfor bevillingshavere utløper. Ny avtale skal inngås for 2 år med
mulighet for forlengelse, 1+1 år, maks 4 år totalt.
..
Kontrollen kan være forhåndsvarslet eller anonym og den skal gjennomføres minimum 3 ganger i løpet av året. I Moss kommune benyttes anonyme kontroller i all hovedsak.
 
Moss kommune har valgt å sette dette oppdraget ut som kommunalt tjenestekjøp.
 
Kontrollene er tenkt utført med en kontrollør på dagtid i butikker og dagåpne serveringssteder.  Ved kvelds- og natt åpne serveringssteder skal kontrollene gjennomføres ved hjelp av to kontrollører. Det skal føres kontroll med at salg og skjenking av alkohol skjer slik alkohol- og serveringslov, med tilhørende forskrifter og kommunale retningslinjer, foreskriver.
 Kontroll skal utføres med hjemmel i alkohollov, tobakkskadelov og internkontrollforskriften.
Oppdragsgiver benytter Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse, samt få tilgang til eventuelle dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Alarm & sikkerhet, Utleie

Kontrollører

Tomter, Østfold

Avsluttet: Mandag 17. Juni 2013