Entreprenør, Maskinentreprenør, Riving, Sanering, Snekker i Møre og Romsdal

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1267 Siste år
419 Siste 3 mnd
92 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Tilbud på riving gym/ skolekjøkkefløy Veidholmen skole

Registrert Dato: Søndag 24. Mars 2013

TILBUD PÅ RIVING AV GYM/ SKOLEKJØKKENFLØY VEIDHOLMEN SKOLE.
Smøla kommune planlegger å rive gym/ skolekjøkkenfløy Veidholmen skole, og ønsker i den forbindelse tilbud på riving av avtalt bygningsdel og deponering av restavfall til godkjent mottakstasjon samt nødvendige tilpasning som beskrevet av gjenstående bygg..
Skolebygningen er bygget i vinkel, med ett trappehus utført i betong på ca 28 m2 i to etj som binder sammen byggene. Bygnigen er oppført i plasstøpt betong med 5 cm siporeks stein på innsiden på alle yttervegger. Delen av bygget som skal rives vil bli frakoblet el og vann før rivearbeidet starter. Det vil bli etablert midlertidig sammenkobling av tilførselskabler i eksisterende tavlerom under rivingsarbeidet. Denne sammenkoblingen skal utføres permanent etter at bygget er revet og før tomten opparbeides som naturtomt. Dette el arbeidet skal ikke medtas i tilbudet, men hensyntas under og etter rivingsarbeidet.
Tilbudet skal omfatte tilkomst til 2.etj i gjenstående bygg samt oppsett av levegg der leskur i dag står. Det skal opparbeides naturtomt i området som blir berørt av rivningstiltaket. Riving og deponering forutsettes utført etter gjeldende lover og regler for slikt arbeid. Delen av bygget som planlegges revet har en grunnflate på ca 183 m3 i to etasjer, samt en mellometasje/ lagerrom på ca 26 m2 i deler av bygget. Takkonstruksjonen på bygningen er utført som saltak med pappbelagt tretro og sperrekonstruksjon i tre. I tillegg finnes det ett tilygg for sene/ lagerrom i enden av gymsal utført i betong på ca 15 m2 i en etj. Det finnes også ett betong tak/ overbygg på lesskur på ca 42 m2 i fortsettelsen av lagerrom som avsluttes mot trappehus. Leskuret er åpent i front. Gulvene i bygget bortsett fra gymsal er belagt med pvc gulvbelegg på betongplate eller malt/ delvis ubehandlet betong overflate. Gymsal har tregulv i lakkert furuplank lagt oppå betonggulv og senen er en oppbygget trekonstruksjon. Ender på avløps og vannrør som blir stående igjen etter riving må blendes før oppfylling av tomt. Entreprenør må vurdere om det er mulig å la eksisterende trappehus stå igjen etter riving og fortsatt fungere som tilkomst for 2. etj i gjenstående bygg. Her må det i tilfelle tas med pris på nødvendige tilpasninger og montering av ny yttervegg på den delen av trappehuset som vender mot bygget som skal rives. Hvis trappehus må rives skal det tas med pris på bygging/ etablering av ny tilkomst til 2.etj i gjenstående bygg i tilbudet.Det må også medtas i tilbudet etablering av levegg, samme lengde og høyde som eksisterende leskur, der bygget som skal rives står i dag. Hvis mulig kan deler av eksisterende le skur stå igjen og fortsatt fungere som ønsket levegg etter event nødvendige tilpasninger.
Det er verdt å merke seg at det drives barnehage og voksenopplæring i deler av gjenstående bygningsmasse, slik at sikker skjerming/ adkomstsperring må etablerer under arbeidet. Veien ut og inn av området er også felles med barnehagen så all transport ut og inn av området må derfor foregå i tett samarbeid med barnehagen.
Tomten etter revet bygg skal tilordnes som naturtomt som avsluttes ved levegg/ asfalt kant mot skolens uteområde/ atrium. Tiltaket planlegges oppstartet medio august 2013.
Felles anbudsbefaring og innhenting av tegningsunderlag avtales med kommunens vedlikeholdsleder tlf: 91859828.
E-post: bjorn.terje.roksvaag@smola.kommune.no
ca 275 tonn