Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Entreprenør, Rørlegger, Ventilasjon i Vestfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestfold
Avsluttet

Tilbudsforespørsel - levering av varme i 20 år

Vestfold fylkeskommune og Re kommune har til sammen tre bygg (Re videregående skole, Ramnes hallen og Idrettsbygget) som alle ligger relativt tett, med et termisk energibehov som kan ses i sammenheng og forsynes fra en ny, felles varmesentral i området basert på biobrensel.
Byggene har olje- og elkjeler som dekke behovene, men byggeierne ønsker å gå over til mer fornybar enrgiproduksjon og ser derfor med denne forespørselen etter ekstern leverandør av termisk energi. Dette innkjøpet dreier seg om kjøp av "ferdig varme". i dette leggges det at leverandøren står for leveranse av vannbåren energi for å dekke et termisk energibehov på et gitt grensesnitt mot byggenes interne varmesystemer.
Leveransen skal dekke de aktuelle byggenes totale effektbehov for romoppvarming, oppvarming av ventilasjonsluft og varmt forbruksvann. Leveransen vil også dekke det tilsvarende totale energibeovet. Ytelsene inkluderer termisk energi levert på stusser på varmevekslere. Leveransen inkluderer drift- og vedlikeholdsansvar for montert utstyr og alt av utendørs rørnett fram til og med kundesentral med varmevekslere, energimålere og reguleringsutrustning.
Anbud id:
239941
  • Sted:
    Tønsberg
  • Registrert:
    Mandag 11. Mars 2013

Lignende oppdrag i Vestfold

4 anbud