Entreprenør, Kulde & varme, Rørlegger i Vestfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

562 Siste år
155 Siste 3 mnd
52 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Tilbudsforespørsel - levering av varme i 20 år

Registrert Dato: Mandag 11. Mars 2013

Vestfold fylkeskommune og Re kommune har til sammen tre bygg (Re videregående skole, Ramnes hallen og Idrettsbygget) som alle ligger relativt tett, med et termisk energibehov som kan ses i sammenheng og forsynes fra en ny, felles varmesentral i området basert på biobrensel.
Byggene har olje- og elkjeler som dekke behovene, men byggeierne ønsker å gå over til mer fornybar enrgiproduksjon og ser derfor med denne forespørselen etter ekstern leverandør av termisk energi. Dette innkjøpet dreier seg om kjøp av "ferdig varme". I dette leggges det at leverandøren står for leveranse av vannbåren energi for å dekke et termisk energibehov på et gitt grensesnitt mot byggenes interne varmesystemer.
Leveransen skal dekke de aktuelle byggenes totale effektbehov for romoppvarming, oppvarming av ventilasjonsluft og varmt forbruksvann. Leveransen vil også dekke det tilsvarende totale energibeovet.Ytelsene inkluderer termisk energi levert på stusser på varmevekslere. Leveransen inkluderer drift- og vedlikeholdsansvar for montert utstyr og alt av utendørs rørnett fram til og med kundesentral med varmevekslere, energimålere og reguleringsutrustning.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Entreprenør, Kulde & varme, Rørlegger

Bygg, Drift, Leverandør, Leveranse, Utstyr, Vannbåren, Varme

Revetal, Vestfold

Avsluttet: Mandag 15. April 2013