Arkitekt, Prosjektleder i Troms

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

399 Siste år
100 Siste 3 mnd
43 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Tilbudsforespørsel skisseprosjekt/forprosjekt, ny ungdomsskole Lenvik kommune.

Registrert Dato: Tirsdag 19. Juli 2011

Kommunestyret i Lenvik har i møte den 21.06.2011 sak 24/11 bestemt at det skal bygges ny ungdomsskole på Finnsnes med plass til 400 elever plassert på Finnsnes. Romprogram er lagt ved. Det er i romprogrammet ikke tatt med svømmebasseng. I skisseprosjektet, forprosjekt skal dette medtas. Svømmebassenget skal ha følgende størrelse 25m*12,5m. Bassenget skal utformes slik at kommunen kan oppnå tilskudd fra kultur- og kirkedepartementet.
I området som ny skole er tenkt plassert er per dags dato regulert til friområde. Realisering av ny ungdomsskole forutsetter at det foretas en reguleringsendring, slik at tenkt areal kan brukes til offentlige bygninger. Denne formålsendringen vil bli foreslått under den pågående revisjonen av gjeldende kommunedelplan Finnsnes. Revisjonsprosessen gjennomføres i kommunal regi og prosjektleder er fagleder for plan- og byggesak.
Skisseprosjektet for ny ungdomsskole skal være utgangspunkt og premissleverandør for utforming av reguleringsforslaget / - endring ift. det aktuelle området. Lenvik kommune forutsetter at skisseprosjektets forslagsstiller fører en tett dialog med kommunens plangruppe for å sikre at reguleringsplanforslaget og forprosjektet til ny ungdomsskole er avstemt mot hverandre. Det gjelder både for utforming av ny skolebygg, nøyaktig plassering, trafikalt forhold, utenomhusanlegg og samspill mellom Finnsnes Barneskole og den nye Ungdomsskolen.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Areal, Bygninger, Fører, Prosjektleder, Svømmebasseng

Finnsnes, Troms

Avsluttet: Onsdag 17. August 2011