Maskinentreprenør, Sprenging, Transport i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2875 Siste år
1012 Siste 3 mnd
252 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Tilbudsforespørsel spregningsarbeider etc.

Registrert Dato: Mandag 06. Juni 2011

SPRENGNING, GRAVING OG BORT TRANSPORT AV FJELL, SAMT AVRETTING

Rammetillatelse og finansiering foreligger, arbeidene ønskes påbegynt så raskt som mulig.

Tilbudsforespørselen omfatter fjerning av vegetasjon, utstikking for sprengningsarbeider, sprengningsarbeider, rensk, evt. sikringsarbeider, utlasting, bort transport og deponering av masser. I tillegg skal hus som kan bli skadet av sprengningsarbeidene dokumenteres før arbeidene igangsettes og nødvendige rystelsesmålinger være med i prisen. Grunnen skal leveres ferdig avrettet for isolering under fundament og betonggulv.

Ferdig betonggulv i underetasjen skal være på kote 311,95. Underetasjen sin plassering og fotavtrykk fremgår av vedlagte tegning A-001, A-002 og A-100.Videre oversendes plantegningene A-101, A-102 og A-103, snittegning A-104 samt fasadetegningene A-105 og A-106.

Det skal sprenges ut slik at avstanden fra utsiden av vegg til fjell er min 80cm. Totalt ca 970 m3 fast fjell.

Takvann føres i separat ledning under bygget, til drenskum med sandfang, vannlås og inspeksjonslokk til infiltrasjonsgrøft. Overflatevann infiltreres på egen tomt så langt det lar seg gjøre. Drensledning på yttersiden av fundamentet skal med minimumsfall 1:200 ut til drenskummen og videre til infiltrasjonsgrøft. Overkant drensledningen skal på sitt høyeste punkt ligge minimum 200 mm under innvendig gulv. På utsiden av fundamentet skal det være dybde slik at drensledningen får rett plassering. Det skal sprenges ut for drenskum utenfor inngangspartiet. Videre skal lages grøfter til bunn- og takvannsledningene under huset. Under fremtidig heis skal det sprenges ut . Denne nedsenken for heis skal settes i kontakt med bunnledningsgrøften slik at den blir drenert.


Etter at drenskum, drensledninger, bunnledninger, vannledninger, trekkerør for elektro, trekkerør for jordvarme og jording er lagt på plass tilbakefylles bærelag til rett nivå for isolasjon. Bærelaget komprimeres og avrettes til slutt med pukk 4-16 mm.