Elektriker, Entreprenør, Kulde & varme, Rørlegger, Ventilasjon i Aust-Agder

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

546 Siste år
193 Siste 3 mnd
26 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Tilbudsforespørsel ventilasjon og varmeanlegg Kringletoppen barnehage

Registrert Dato: Fredag 21. Oktober 2011

Ventilasjonsanlegg:
Ventilasjonsanlegget beregnes for ca.40 personer, og beregnes etter Arbeidstilsynets veiledning nr 444(Klima og luftkvalitet på arbeidsplassen).
Vi vil foreslå at det benyttes tiluftssystem med takventiler. Et annet alternativ er dysekanaler plassert mot vegg ved tak. Dette for å unngå for mange kanalføringer åpent i tak.
Denne løsning bør diskuteres med bruker før bestilling.
Videre vil vi foreslå at ventilasjonsaggregat plasseres på loft i Hems/lager med luftinntak over tak. Rommet må ombygges med å heve taket pga. lav takhøyde.
Luftmengde er beregnet til ca.4000 m3/h
Det forutsettes synlige kanalføringer primært på loft, samt i rom som blir berørt.
Fjernvarmeanlegg:
Bygget har pr. i dag elektrisk oppvarming med gulvvarme(el.kabler), samt supplert med noen panelovner. Det er ønskelig med konvertering til vannbasert varmeanlegg. Det vil i tilfellet bli å tilkoble varmeledninger til fjernvarmeanlegg. Dette kan gjøres ved tilkobling til hovedledninger etter fjernvarmesentral eller inn i fjernvarmesentral.
Det enkleste vil være å plassere varmeveksler/pumpe ev.shunt(regulering) i fjernvarmesentral ,slik at fjernvarmeledninger kan føres direkte inn i barnehage.
Varmeanlegg:
Bygget har pr. i dag elektrisk oppvarming med gulvvarme(el.kabler), samt supplert med noen panelovner. Det er ønskelig med konvertering til vannbasert varmeanlegg. Det vil i tilfellet bli å tilkoble et varmeanlegg til fjernvarmeanlegg.
Se tidl.beskrivelse over
Se anbudspapirer

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere