Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Riving i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Tilbudskonkurranse for riving og bygging av John Collets plass

Oppdraget omfatter riving av eksisterende parkanlegg og bygging av nytt parkanlegg på John Collets plass. Riving av eksisterende parkanlegg skal gjennomføres høst/vinter 2019. Bygging og beplantning vil bli gjennomført vår 2020 og anlegget skal være ferdigstilt til åpning den #URL0# 2020.:
Dette innebærer vegetasjonsrydding og avtaking av vegetasjonsdekke, demontering og rivning av bygningsdel. Fresing, skjæring og rivning av fast dekke. Opplasting, transport og levering av rivningsasfalt, betong med mer. i tillegg til at det skal gjennomføres bygging av nytt parkanlegg.
Det skal gjennomføres gravningsarbeidergravearbeider. Dette innebærer graving til generelle gravenivåer og grøfting. i tillegg skal det også legges kummer og sluker, kabelkummer og kabelrør. Det skal også foretas instillasjon installasjon av elektriske installasjoner. Det skal legges opp system for belysning.
Det skal legges gatestein, naturstein og asfaltdekke. Det skal også monteres utendørs utstyr som eksempelvis benker, sykkelstativ, avfallsbeholdere og skilt.
Det skal foretas beplantning av eksempelvis trær, busker, stauder som er i henhold til planteliste som er vedlagt konkurransen.
Detaljert beskrivelse av hva som skal utføres i dette oppdraget er beskrevet i dokumentasjonen som er vedlagt konkurransen.
Anbud id:
610542
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Mandag 30. September 2019

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud