Elektriker, Entreprenør, Kulde & varme, Rørlegger, Snekker, Vann & avløp i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

4840 Siste år
1220 Siste 3 mnd
320 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Tilbygg 100m2 - 2xbad - 1xkjøkken - nytt vann og avløp - vannbåren varme i tilbygg

Registrert Dato: Torsdag 16. April 2009

Tilbygg med 2 nye bad og 1 kjøkken. I tillegg Av/På-kobling til offentlig vann og avløp samt legging av nytt vann/avløp for tomansbolig i grunn til tilbygget.

BAD (2 STK. NYE):
Sentral, Servant, WC, Dusj, Vaskemaskin, Hovevdsluk, Hjelpesluk

KJØKKEN (1 STK NYTT):
Vask, Oppvask

AV/PÅ-KOBLING OFF. VANN/AVLØP:
Nytt avløp/vann leggs i kjellergulv på tilbygget og tar med seg bad og kjøkken fra det eksisterende huset (ikke del av tilbygget med de 2 nye bad og nytt kjøkken). Graving/grunnarbeider skal ikke inkluderes da egen entrepenør utfører dette arbeidet.

VANNBÅREN VARME:
Huset har eksisterende IVT varmepumpe med høytemp krets (radiatorer). Denne skal i tillegg betjene ca. 100m2 ny lavtemp vannbåren gulvvarme i hele det nye tilbygget. Her blir det altså en høy (eksisterende) og en lav - temp krets (nytt tilbygg) på samme pumpe. Her må det shuntes ut en lav-temp krets fra varmepumpen. Wirsbo tegninger med plassering sentral samt antall kurser er ferdig prosjektert.

DIVERSE USPESIFISERT TILLEGGSARBEIDE.

TEGNINGSMATERIALE - PLANTEGNINGER
Svært utførlig plantegninger, situasjonskart, beskrivelser etc. foreligger og oversendes interessenter for utarbeidelse av tilbud.

TILBUD - SPESIFISERING
Ønsker komplett tilbud for arbeidet med spesifisering av arbeid + materialer på infrastruktur. Dvs rør i rør systemer, sentraler, vannbåren varme med sentraler og trådløse termostater. Tilbudet skal IKKE inkludere dusjer, vasker, WC, Servanter, oppvaskekummer, armaturer. Dette tas på et senere tidspunkt. NB! Tilbudet trenges ikke gitt som 100% faste priser, men kan like gjerne oppgis med en spesifisert toleranse innenfor f.eks. +/- 20%.