Snekker i Hedmark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

279 Siste år
72 Siste 3 mnd
30 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Tilbygg 24 m2 + innbygging av eksisterende inngangsparti

Registrert Dato: Onsdag 03. August 2011

Entreprenøren er ansvarlig for at tilbygget blir dimensjonert iht. norske standarder, etc. med tanke på vind, snølaster, etc. Entreprenøren leverer materiell dersom annet ikke er beskrevet.

Innbygging av eksisterende inngangsparti:
Dagens inngangsparti ønskes flyttet til nytt tilbygg på andre siden av huset, se vedlagte tegninger. Vi er usikre på hva som må gjøres av grunnarbeider her, da det ligger en støpt såle under eksiterende treplatting. Eksisterende vegg ved inngangsdør ønskes flyttet 1 m “inn” i huset, om denne ikke er bærende. Mot eksisterende inngangsparti ligger det også et luftevindu mot gammel matkjeller. Entreprenør må komme med forslag til ventilering/lufting av matkjeller når dette vinduet forsvinner. Eksisterende vindu mot inngangsparti flyttes mot ny yttervegg.

Tilbygg:
Som skissert på vedlagte tegninger ønsker vi å utvide/bygge på eksisterende tilbygg på fasade mot sør. I dag er det et påbygg i 1 etasje på 6 m2, (2x3 m) som vi vil utvide til 30m2 (3x5 m) over to etasjer, høyde 5,75 m. (se vedlagte tegninger).
Alle vedlagte tegninger er ment for illustrasjon. Planskisser er ikke endelige, da vi vil ha synspunkter fra entreprenør vedrørende berørte bærende vegger i boligen.

Som dere kan se under så ønsker vi også en fastpris på utvendige arbeider med isolering.

Entreprenørarbeid :
• Eier utfører nødvendig rivning av kledning, takstein, takrenner osv som ikke påvirker byggets konstruksjon/bæring.
• Utføring av nødvendige grunnarbeier, graving, støping osv
• Flytting av vinduer, eventuellt montere nye vinduer, montering av ny ytterdør.
• Reisverk, isolering, utvendig bekledning.
• Takstein, takrenner, gradrenner etc skal også leveres og monteres – maling av utvendig kledning utføres av eier.• Innvendig gjøres det klart for at kunde selv kan montere sponplater (gulv) og gips (vegger). Eier utfører innvendig overflatehandling selv.
Vi ønsker tilbud med fastpris på arbeidene som følger:

1. Fastpris - Entreprenørarbeid tilbygg
2. Fastpris – Entreprenørarbeid innbygging av eksiterende inngangsparti.


Sammen med tilbudet skal vedlegges en kort beskrivelse av materialer (eventuelt tegning) som benyttes.

Ønsket oppstart av arbeidene er slutten av september, begynnelsen av oktober, forutsatt at nødvendig byggegodkjenning foreligger fra kommunen.

Beskrivelse over, samt tegningen er ikke uttømmende. Entreprenøren skal utføre arbeidet og leveranser iht. en hver tid gjeldene standarder, lover og regler (plan og bygningsloven, TEK), og andre mangler som er nødvendig slik at tilbygget er korrekt utført.
Det fortusettes at entreprenør møter på befaring. Entreprenør tar kontakt.


Entreprenøren og underentreprenører skal ha sentralgodkjenning og må oppgi refranser med navn og telefonnummer på tidligere utført arbeid for seg selv og underentreprenører. Det skal oppgis organisasjonsnummer for hovedentreprenører og underentreprenører.