Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Anleggsgartner, Betong, Elektriker, Entreprenør, Gulv, Maskinentreprenør, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider, Ventilasjon i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Tilbygg båthall, Båtsportens hus, Kalvøya - Med delkontrakter

Den eksisterende båthallen har innvendig dekke av asfalt, åpne konstruksjoner med stål bærekonstruksjoner, korrugert stålplatetak, enkel trekledning som yttervegger og taktekking av båndtekking sink og asfaltpapp. båthallen skal utvides med en modul på 5m i bredden, og en modul 4, 8m i bakkant i hele båthallens bredde.
Det er lagt opp til en funksjonell beskrivelse, basert på oppmålte mengder med utgangspunkt i tegninger av eksisterende båthall. Det anbefales oppmøte på befaring for å se på nivå for utførelse, hallen er uisolert og enkel. Tekniske anlegg er planlagt som en utvidelse av eksisterende installasjoner.
Det nye treningsrommet skal bygges som en branncelle med branncellebegrensende vegger mot båthallen. Det eksisterende sprinkleranlegget i båthallen skal utvides, dette er ferdig prosjektert.
Arbeidene skal utføres som en delt entreprise med tømrer som hoved entreprenør, og grunnentreprenør, elektro, ventilasjon og sprinkling som sideentreprenører.
Hoved entreprenør oppgir pris for koordinering med de øvrige entreprenørene. Koordinering kan alternativt utføres av representant for tiltakshaver om tiltakshaver finner dette formålstjenlig.
Det inngås kontrakt etter NS8406, Forenklet norsk bygg og anleggskontrakt. Utførelse skal være i samsvar med eksisterende bygg, men tidsmessig materialer og utførelse. nødvendig prosjektering er kontroll av stålkonstruksjoner som er planlagt utvidet med samme dimensjoner som eksisterende. Det planlegges ikke ytterligere utarbeidelse av tilbudsunderlag fra tiltakshavers side utover anbudsbefaring.
Anbud id:
642579
  • Sted:
    Bærum
  • Registrert:
    Torsdag 7. Mai 2020

Lignende oppdrag i Østfold

6 anbud