Entreprenør, Snekker i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2366 Siste år
862 Siste 3 mnd
228 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Tilbygg enebolig og tilbygg garasje på høn i asker

Registrert Dato: Søndag 27. Januar 2013

Vi ønsker et tilbygg til vår enebolig som er bygget i 1996.

Tilbygget er tegnet av arkitekt og tegninger sendes på e-mail til de som ønsker å gi oss tilbud. Tilbygget er uten kjeller og er over 2 etasjer med grunnflate på 24 m2. Huset står ikke på fjell, men på såle på frostsikker grunn.

Vi ønsker totaltilbud på tilbygget. Arkitekt har allerede laget tegninger av tilbygget som er godkjent av kommunen. Ønsker at leverandør koordinerer alle typer håndverkere som er nødvendig for å ferdigstille bygget inkl. graving.

Vi ønsker at bad blir ferdigstilt med fliser og alt tilbehør, men alle andre rom skal være klar til maling da vi ønsker å gjøre dette selv. Takpanel i begge etasjer.

1 etg. Bad: Rive gammelt bad og bygge nytt på samme sted med utvidelse inn i tilbygg (16 m2) 2 liggende vinduer topphengslet, 2 dører (90 cm) derav 1 skyvedør, varmekabler, fliser på vegg og gulv. Montering av dusjhjørne (100x100), wc og baderomsinnredning som kjøpes inn av oss.

1 etg. inngangsrom: Panel på vegger og tak, varmekabel og fliser på gulv, 1 vindu, ytterdør (90 cm) med el. Tilgang da det skal være elektrisk døråpner på denne, dør til soverom (90 cm). Tilgang til vann / avløp, og montering av vask og skapinnredning som kjøpes inn av oss.

1 etg. Soverom: I eksisterende soverom flyttes enn vegg på 193 cm. Her er det 3 dører, 1 skyvedør mot bad (beskrevet under 1 etg. bad),
1 dør til inngangsrom (90cm) og 1 dør til husets hovedentrè (90cm). Eksisterende vindu flyttes til annen vegg. Nytt Pergogulv.

2 etg. Soverom 1 og 2: Panel på vegger og i tak, pergogulv, eksisterende vindu gjenbrukes, 1 nytt takvindu og 1 stk dør gjenbrukes.

2 etg: 2 stk boder: Plater på 2 av veggene, beholde 2 eksisterende vegger, 2 dører og nytt pergogulv.

Underetasje soverom: Fjerne og tette 1 stk liggende vindu på grunn av tilbygg, og sette inn 1 liggende vindu på annen eksisterende vegg. Vurdere behov for lyskasse evt. Støttemur i forbindelse med vinduer underetasje.

Tilbygget gjøres i forbindelse tilrettelegging for familiemedlem som sitter i rullestol. Taket i 1 etg. må bygges solid nok til at det skal monteres heis i takene i inngang, bad og soverom. Ingen dørstokker slik at det er enkelt å trille rullestol og andre hjelpemidler på hjul.
Elektrisk anlegg: Alle rom skal ha rikelig med stikkontakter. Alle lysbrytere skal være dimmere. I tillegg skal alle 3 soverom ha coaxkabel for kabel TV.

Tilbygg til garasjen på 10 m2. Dette er et eget rom / kald bod i tilknytning til garasjen, 3 vegger. Støpt gulv. 1 dør. Antall stikkontakter etter skisse.

I tillegg ønsker vi at følgende arbeid blir utført:
• Terminere svart plast på grunnmur på eksisterende garasje på en riktig og pen måte.
• Gulv i hele andre etasje i gammel boligdel skal skiftes (ca 60 m2). Det er knirking i gulv på flere steder og dette skal fikses. I forbindelse med dette skal det legges isolasjon for å dempe støy mot grunnetasjen. Det skal legges parkett i tv stue og pergo på soverom med listing.
• Legge ny takpanel i stue og kjøkken i gammel bolig. Flytte eksisterende spotter i tak stue til samme sted i takpanel.
• Sjekke / legge om eksisterende ventilasjon til bad / badstue i underetasje da denne må flyttes pga tilbygget.
• Bytte eksisterende ytterdør med samme design som den nye ytterdøren.
• Lage terrasse uten rekkverk fra hovedinngang gammel del mot inngang ny del, se tegning for dette.

Ønsker fastpris / tilbud på dette.

Referanser kreves.

Svarfrist: 15 februar