Entreprenør i Hedmark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

313 Siste år
79 Siste 3 mnd
29 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Tilbygg, garasje, utebod, opparbeiding av uteområde

Registrert Dato: Fredag 09. April 2010

Det ønskes pris på komplett tilbygg, garasje, bod, og pergola ihht tegninger samt opparbeiding av uteareal. Det ønskes at prisen differensieres på de ulike prosjektene/ bygningskroppene. For å lette prisingen har vi satt opp en delbeskrivelse med fordeling av de ulike bygningsdelene med areal for boligdelen.

Angitte mengder er gitt for å hjelpe entreprenør med regnearbeidet og må kontrollregnes av entreprenør. Entreprenør kontakter arkitekt for utfyllende informasjon der det synes nødvendig. Det vises også til detaljtegninger for prising av spesielle løsninger.
Nødvendige kostnader til kopiering av tegninger og andre dokumenter, herunder for levering til oppdragsgiver, medtas i tilbudet. Det er også usikkerheter i eksisterende dimensjoner så det kan være tegnede dimensjoner må tilpasses eksisterende dimensjoner. Disse usikkerhetene knytter seg særlig til oppbygning av eksisterende gulv.

Det er også noe uklart hvor mye siporexveggen er foret ut og om eksisterende sløyfer og lekter kan benyttes videre. Det er derfor beskrevet nye sløyfer og lekter på eksisterende bolig.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Entreprenør

Areal, Arkitekt, Bolig, Detaljtegninger, Entreprenør, Garasje, Gulv, Pris, Prising, Tilbygg, Uteareal

Hamar, Hedmark

Avsluttet: Søndag 09. Mai 2010