Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør, Maler, Maskinentreprenør, Rørlegger, Snekker, Taktekker i Rogaland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Rogaland
Avsluttet

Tilbygg hjelmeland barneskule

Hjelmeland kommune skal på Hjelmeland barneskule oppføra eit tilbygg til den eksisterande skulen. Tilbygget er på ca 115m² og skal innehalde:
1 stk lærerværelse/arbeidsplassar (ca 60m²),
3 stk grupperom (til saman ca 40m²),
1 stk garderobe/gang (til saman ca 15m²)
Tilbygget er tenkt oppført som utviding av eksisterande bygg. Det er ynskeleg med minimum av implikasjonar for eksisterande bygg og undervisning i byggeperioden. Det vil være naudsamt med fleire tilpassingar, riving/flytting/gjennoppbygging av fasadeløysing, nytt tak. Tilpasse ventilasjonsanlegg mot eksisterande anlegg. Eiga elektrisk tavle med bl. a. Styring av tilbyggets funksjoner. Bygget er tenkt oppvarma gjennom tilkopling til eksisterande vassbore system. Leveransen skal inkludere radiatorar m/styring for varmeregulering. Materialval og arkitektoniske løysingar skal være tilsvarande dagens bygg. Graving og fjerning av beleggningsstein må utføres med aktsemd. Etter utført arbeid skal utomhusområdet i den grad det er mogleg tilbakeføres til den stand det har i dag. då tilbygget berre er teikna som skisseløysing står det entreprenøren fritt å velja og berekne detaljløysingar.
Arbeida skal organiserast som delte entreprisar. Byggningsentreprenøren blir administrerande sideentreprenør med ansvar for koordinering av underentreprenørar og framdrift.
Synfaring blir halda torsdag 25. 06. 09 kl 09: 00. Deretter vil interesserte firma få ytterlegare 4 veker på seg til å utarbeide og senda inn anbod. Den som får oppdraget må syta for å få byggesøknad godkjent ved forvaltningsseksjonen i kommunen. Det takast atterhald om kommunal godkjenning for byggesaken.
Skisser og detaljinformasjon fås ved henvendelse til Hjelmeland kommune
Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden #URL0#? id=171980.
Anbud id:
54503
  • Sted:
    Hjelmeland
  • Registrert:
    Mandag 8. Juni 2009