Arkitekt, Entreprenør, Snekker i Vest-Agder

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

763 Siste år
266 Siste 3 mnd
66 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Tilbygg hus - byggestart i løpet av 2010

Registrert Dato: Mandag 28. Desember 2009

Jeg ønsker å bygge et tilbygg på ca. 25-30 kvm grunnflate (i 1 1/2 etg.). Tilbygget skal tilpasses eksisterende hus (1 1/2 etg.)slik at det dannes en 90 graders vinkel fra enden av huset. Dermed må takkonstruksjonen endres, naturligvis.

Jeg ønsker en pris med alt arbeid iberegnet, inkl. grunnarbeid (flat tomt, minimalt med graving) og elektrisk arbeid, ferdig isolert, men uten gulv- og veggarbeid innvendig. Jeg regner ikke med noen spesielle brannkrav.

Jeg vil ha totalt tre forholdsvis store vinduer i 1, etg, av tilbygget, en ytterdør og to gjennomføringer med dør fra eksisterende bygg. Det skal skilles ut et våtrom (6-7 kvm) i forlengelse av eksisterende bad; sannsynligvis kun med avløp og ikke nye vannførende rør.

Loftsrommet skal foreløpig ikke benyttes som beboelsesrom og trenger derfor ikke integreres i huset med gjennomføring i det som i dag er yttervegg.

Jeg er ute etter et omtrentlig prisanslag, altså ikke nødvendigvis noe bindende tilbud ennå. Det vil være aktuelt å påbegynne prosjektet i løpet av 2010, men tidspunkt kan ev. sammenfalle med rolig periode for entreprenøren, mot prisavslag ;-)

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Entreprenør, Snekker

Avløp, Bygg, Graving, Grunnarbeid, Gulv, Pris, Tilbygg, Tomt, Vinduer, Ytterdør

Kristiansand S, Vest-Agder

Avsluttet: Onsdag 27. Januar 2010