Snekker i Vestfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

464 Siste år
152 Siste 3 mnd
43 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Tilbygg hus

Registrert Dato: Fredag 30. Juli 2010

Trenger 3 tilbygg/utbygg. Har et norgeshus av typen Tua som er blitt for lite og trenger 2 soverom, gang og større stue. Huset er 82 kvm grunnflate med 1 1/2 etasje. Står på såle med dobbelt krummet sorte takstein.

Boden i andre etasje har skrå tak og ingen vinduer, vil bygge en ark på ca 3 meter dyp og 4 meter bred med ett vindu på 1*1,2 med sprosser med 6 ruter.

Utskutten foran inngangsdøra vil jeg bygge inn til gang med varmekabler i guvet og skyvedørsgarderobe på hver side, flytte inngangsdøra vi har idag. Bygge utskutten en etasje opp for et soverom til. Taket må da bygges inn til toppen av taket. Ca 3 meter ut og 4 meter bred idag med tak og terrassegulv. Soverommet oppe trenger et vindu tilsvarende det på arken.

Bygge ut stua i husets bredde og ca 3-4 meter ut dvs 3*8 meter. Tenkte en etasje og beholde skråtakene innvendig for ekstra høyde. Ønsker ikke store vinduer men tilsvarende soverommene, trenger kanskje et par, har verandadør og et vindu som må flyttes. Må legge nytt guv i stue kjøkken og gang på ca 50 kvm.

Ønsker tilbud på tegning i forbindelse med byggesøknad og ferdigstillelse. Trenger også takst på verdi ferdig i forbindelse med banklån.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Snekker

Byggesøknad, Ferdigstillelse, Kjøkken, Såle, Skyvedørsgarderobe, Soverom, Stua, Stue, Takst, Terrassegulv, Varmekabler, Verandadør, Vindu, Vinduer

Sande I Vestfold, Vestfold

Avsluttet: Søndag 29. August 2010