Blikkenslager, Elektriker, Murer, Snekker, Taktekker i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2976 Siste år
799 Siste 3 mnd
300 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Tilbygg + løfte tak på eksisterende hus

Registrert Dato: Tirsdag 03. November 2009

Vi skal bygge på eksisternende hus. Påbygget skal være 1,5 etasje. Påbygget vil inneholde garasje, stue, entre og 2 soverom + bad i 2 etage. Grunnflaten til tilbygget vil være 140 m2 inkludert garasjen. Taket på eksiserende hus skal løftes. Det skal byttes takstoler og lages ny ark. Taket skal bestå av plater.
Det skal legges elektrisk gulvvarme i liten entre+ bad i 2 etage. Vannbåren varme i kjeller og entre/stue i 1 etage.
Ut med eksisterende oljefyr og inn med luft til vann pumpe. Liten vask og frittstående toalett i kjeller. Dobbel vask, dusj og tolett som henger på vegg i bad 2 etage. Utslagsvask i garasje.
Pipa må forhøyes med 40cm(teglestein). Flislegging av gulv i kjeller, vaskerom, bad i 2 etage og gulv entre.

Det finnes tegninger som er utarbeidet av Romerike Arkitekter AS på Årnes, se vedlegg. Romerike arkitekter vil stå for alle byggetillatelser mot Nes kommune.

Ønsker i utgangspunkt anbud på snekkerarbeid i førsterekke. Men vi trenger også elektriker, blikkenslager og murer. Tilbud på rørleggerarbeid og gravearbeid er også interessant. Spesielt også total entrepenørtilbud. Graving og murerarbeid ønskes påbegynt ca mars 2010. Så det er ønskelig med oppstart våren 2010. Ta kontakt for befaring og mer detaljer.