Entreprenør, Riving, Snekker i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2130 Siste år
569 Siste 3 mnd
214 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Tilbygg med garasje i underetasje og boareal som overbygg

Registrert Dato: Tirsdag 06. Mars 2012

Bygging av et tilbygg til enebolig i Sørhalla, Haslum, Bærum.

Tilbygget er arkitekttegnet, se vedlagt PDF dokument. Tilbygget skal integreres mot enebolig slik av gulvet fra enebolig går i flukt med gulvet på overbygget. Tegningene viser et trinn ned til overbygget, dette trinnet ønskes ikke. På tegningene (Vedlegg E-03) er det tegnet inn en kasse i bakkant inne i garasjen. Denne ønskes ikke laget. Vi drar veggen på tilbygget rett ned pga vekt- og vannbelastning. I Vedlegg E-01 blir garasjen derfor IKKE 7. 600 dyp men 6. 490 (Samme som overbygget).

Vi ønsker opplegg for rør til bad i tilbygget som en opsjon. Her ønsker vi fall på undergulv, rupanel og gips på veggene.

Vi ønsker så stor innkjøringshøyde som mulig i garasjen. Arkitekten har tegnet 2. 200, dersom det er mulig ønsker vi 2. 300 innkjøring. Det må derfor beskrives hvor dypt man må grave ift til veiadkomst. I tillegg må det beskrives hvordan man får inn tilstrekkelig isolasjon (min 25cm) og nødvendig bæring i etasjeskillet mellom garasje og overbygg.

Taket utvendig på tilbygget skal være med glassert sort takstein. Himling ønskes innvendig. Videre ønskes en dobbelt garasjeport med garasjeåpner.

Vi ser for oss at prosjektet todeles og prises hver for seg;
1. Riving av eksisterende carport, graving, støpning av såle og vegger etc.
2. Bygging av tilbygg over garasje. Bygges til og med plateslåing (gips).

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere