Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Riving, Rørlegger, Snekker, Taktekker, Ventilasjon i Agder

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Agder
Avsluttet

Tilbygg og ombygging Skaiå Barnehage

Prosjektet «Skaiå Barnehage» omfatter både tilbygg og ombygging av eksisterende bygg. Den gamle gymsalen bygges om til personalavdeling med kontorer og landskap, møterom og personalrom. Det bygges tilbygg rundt gymsalen.
Det skal bygges en ny fløy mot øst og nytt fellesareal med kjøkken mot syd. i tillegg skal det bygges en ny garderobe i avdelingen for de minste barna mot vest.
Barnehage skal bygges om i de viste arealene på tegning. i tillegg blir det mindre ombygginger i stort sett hele barnehagen. Den skal oppgraderes der det er nødvendig. Man skal fjerne alle ventilasjonskanaler, både de som er i himling og de som er innebygd i vegger. Det skal prosjekteres nytt kanalsystem, barnehagen skal sprinkles og ha ny belysning både innvendig og utvendig. Barnehagen skal rustes opp slik at den tilfredsstiller kravene til universell utforming. Den skal ha en akustisk oppgradering og dermed nye himlinger. Utvendig skal den ha ny taktekking og taket skal etterisoleres. Det skal bygges tak over hovedinngangspartiet.
Totalentreprisen omfatter også omlegging av adkomstvei og organisering av parkering. Det skal bygges ny søppelbod med plass til el. Truck og midlertidig varelager. Det skal etableres en ny «Gangvei» med universell standard fra parkeringsplassen og opp til barnehagens uteareal.
Anbud id:
635036
  • Sted:
    Iveland
  • Registrert:
    Torsdag 26. Mars 2020