Snekker i Telemark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

191 Siste år
45 Siste 3 mnd
12 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Tilbygg over tre etasjer med grunnflate på 7,5*4m2

Registrert Dato: Fredag 08. April 2011

Huset som skal tilbygges er oppført i 1954 med rektangulær grunnflate på 10*8m2 og boligrom i tre etasjer: kjeller med vegger av blandingsmur (takhøyde 220 cm), stueetasje med vegger i 10 cm bindingsverk (takhøyde 250 cm), soverromsetasje med vegger i 10 cm bindingsverk (takhøyde varierende fra 130 cm ved knevegg til full takhøyde på 240 cm). Over soveromsetasjen finnes et loft på 10*4m2 (største loftshøyde er 160 cm). Husets tak er et et enkelt saltak med mønehøyde 940 cm.

Påbygget som ønskes vil ha tre etasjer og ligge i rett vinkel på det eksisterende huset. Mønehøyde for påbygg ønskes tilnærmet lik mønehøyden på det eksistrende huset. Etasjeskiller i påbygget ønskes i flukt med etasjeskillene i det eksisterende huset. Ulikhetene i materialdimensjonene fra 1954 og i dag aksepteres og trengs ikke håndteres spesielt. Loft over den øverste etasjen er ikke påkrevd, så det er rom for ulike løsninger for takkonstruksjonen i påbygget.

Det vil lages et eget anbud for grunnarbeid, støping av såle og etablering av leca grunnmur for tilbygget.

I anbudet som utlyses nå ønskes etablering av isolerte yttervegger for stueetasje og soveromsetasje, isolert tak med undertak, isolerte etasjeskiller med gulvspon, ny ytterdør og fire nye vinduer, vestlandspanel på yttervegger.

Det vil lages et eget anbud for taktekking av eksisterende hus og tilbygg samt endring av det elektriske anlegget.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere