Entreprenør, Snekker i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

829 Siste år
210 Siste 3 mnd
52 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Tilbygg på 6 kvm og skifte av kledning

Registrert Dato: Torsdag 10. Mars 2011

Ønsker et tilbygg på ca 6 kvm. (se stiplet linje gjennom kjøkken på tegning som viser eksisterende yttervegg) Utvendig tak og murt såle, samt 3 av veggene eksisterer allerede . Tilbygget skal benyttes til vaskerom. Ønsker anbudet inkluderer innvending røropplegg til vaskemaskin og utslagsvask og elektrisk (inkl varmekabler), samt gulvbelegg. Resterende innvendig opppussing gjøres selv. Det skal monteres en innvendig og en utvendig dør.

Ønsker også hjelp til å rive 2 innvendig vegger inkl elektrisk anlegg. Eksisterende innvendige vedbod skal bygges om til del av innredet rom, dvs nytt gulv og tette eksisterende dør.

Vi ønsker også å skifte kledning på 2 vegger. Nord- og vestvegg (se tegning). Vi ønsker å etterisolere (øke fra 10 til 15 cm) + vindsperre. På nordvegg skal de 3 små vinduene som er der i dag erstattes med et større ca 1x1 meter.
Vestveggen er der den nye ytterveggen til vaskerommet kommer. Det skal der monteres ett nytt vindu på ca 1,4 x 1,4. I tillegg skal det skiftes ett vindu på ca 1,4x1,3 m samt ett på 0,8x0,6 m. Det skal kun skiftes kledning på vestveggen frem til utgangsdør.

NB! Rominndeling på vedlagte tegninger stemmer ikke, kun utvendig mål.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere