Entreprenør, Snekker i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1209 Siste år
414 Siste 3 mnd
105 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Tilbygg på byåsen, trondheim

Registrert Dato: Mandag 30. Juli 2012

Eksisterende hus ble bygget i 2003 / 2004 og består av 2 etasjer uten kjeller. Grunnflaten er 155m2 og samlet BTA er 285m2. Forespurte prosjektet gjelder et tilbygg med grunnflate ca. 60m2 i 2 etasjer slik at det blir til sammen 120m2 BTA over bakken. I tillegg ønskes det opsjonspris på kjeller under tilbygget. Eiendommen, som ligger på Byåsen, er på 3 mål og heller svakt mot sydvest. Selve huset ligger på et relativt flatt område på tomta.

Vedlagte tegninger skal legges til grunn for pristilbudet som skal gjelde komplette bygningsmessige arbeider. Det vil bli innhentet separate tilbud på VVS (vannbåren gulvvarme) og elektrotekniske arbeider.

TEK 10 skal legges til grunn for utførelsen av prosjektet. Detaljer skal utføres etter anerkjente prinsipper i henhold til Sintef Byggforsk kunnskapssystemer.
Utførelse av innvendige komponenter og flater skal være som i eksisterende bygg. Det er derfor viktig at det foretas befaring på stedet.
Som det fremgår på fasadetegningene ønskes det å bruke en del naturstein i fasadene. Dette kan være i form av fasadeplater med naturstein-flis på stenderverksvegg. Forslag til løsning ønskes.

Det er ønske om å søke i ett trinn med 3 ukers saksbehandling. Med dette som forutsetning er det ønskelig med oppstart av byggearbeidene i september d. Å. Eventuell annen fremdrift kan diskuteres og vi ber tilbyder komme med forslag til fremdriftsplan.

Vennligst ta kontakt med tiltakshaver Lars Hatlen på mail eller mobil for å avtale tidspunkt for befaring.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Entreprenør, Snekker

Befaring, Bygg, Gulvvarme, Heller, Kjeller, Naturstein, Tilbygg, Vannbåren

Trondheim, Sør-Trøndelag

Avsluttet: Fredag 24. August 2012