Snekker i Oppland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

713 Siste år
534 Siste 3 mnd
29 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Tilbygg på hytte i valdres

Registrert Dato: Torsdag 28. April 2011

ønsker tilbud på å få bygget et tilbygg på hytte i valdres.

hytta er en gammel tømre, tilbygget skal bygges på endevegg. hytta er ca 5m bred mellom stokkene. det er to vinduer på endevegg, begge skal brukes som dører. tilbygget skal være ca 2,5m bredt. dvs da altså 2,5x5m ca og skal bestå av to rom som skal være soverom. rommene skal ha et vindu hver, i samme retning som vinduene på endeveggen er idag.

hytta har ikke innlagt vann eller strøm, men vi har aggregat. trenger dermed heller ikke elektrikerjobb da vi legger opp 12volt selv.

bildet viser motsatt kortvegg. det er altså to tilsvarende vinduer på motsatt side, plassert jevnt fordelt på veggen. hytta står på lecablokker og tilbygget trenger ikke grunnmur, men kan med fordel også støttes opp av lecablokker. dagens takvinkel skal ikke videreføres, det kan lages et skråtak inn mot endeveggen, i motsatt vinkel av dagens tak. innvendig takhøyde ca 220cm.

frist for jobben er bare før snøen kommer tilbake. hytta har bra bilvei helt fram. ligger på vaset i ulnes, valdres. ca 12km fra nærmeste byggevareforhandler.

tilbygget skal ikke laftes.

tilbud kan med fordel sendes på epost.