Entreprenør, Murer, Snekker i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2442 Siste år
523 Siste 3 mnd
171 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Tilbygg på rekkehus - soverom og bod

Registrert Dato: Onsdag 15. Mai 2013

På bakkeplan har vi i dag en utvendig bod på byggets langvegg (øst). Denne boden skal rives og oppføres på nytt på byggets gavlvegg (sør). Boden får et areal på 5 m2. Her må det utføres grunnarbeid og støpes plate.
Tak: Takshingel

Arealet der det tidligere var bod skal utvides og det skal bygges et tilbygg som skal brukes til soverom (soverom 3 i plantegningen). Totalt får dette tilbygget et areal på 10 m2 (avviker noe fra plantegningen der det er tatt noe areal fra soverom 2. Vi kommer til å bygge soverom 3 helt rektangulært, med inngang i veggen som i dag er mellom bod og gang). Her må det utføres grunnarbeid og støpes plate for det nye arealet.
Tak: Takshingel

Det skal settes inn et nytt vindu på gavlveggen i et eksisterende soverom (soverom 2). Dette rommet har i dag vindu på veggen der det nye tilbygget vil komme, og vil dermed miste sitt eksisterende vindu.

Elektrisk installasjon i soverommet: Taklys og fire stikk.Elektrisk installasjon ute og til bod: Lampe på østvegg. Lys og stikk i boden.

Eventuelt skifte kledning på gavlveggen (sør) da denne er i nokså dårlig forfatning, og få denne malt. Det er ca. 7, 5 meter fra bakken og opp til mønet, og veggen er 8, 75 meter bred. Dette ønskes som et separat tilbud.

Vi ønsker at tilbudet inkluderer materialer, maling, takrenner, dør til bod, innvendig dør, vinduer, parkett.

Det er nødvendig med befaring for at vi skal få forklart alle detaljer, og evt. Diskutere løsninger.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere