Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Elektriker, Entreprenør, Murer, Riving, Rørlegger, Snekker, Taktekker, Ventilasjon i Trøndelag

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Trøndelag
Avsluttet

Tilbygg pikhaugen barnehage

I forbindelse med sammenslåing av barnehager ønskes det oppført et tilbygg på ca 30 m2 som en forlengelse av eksisterende bygg. Tilbygget skal benyttes som garderobe/grovgarderobe. Eksisterende bygg er oppført med ringmur, reisverk med stående panel og saltak tekket med takshingel. Planlagt ferdigstillelse i midten av august.
Oppdraget blir lyst ut som en totalenteprise der valgt entreprenør blir ansvarlig for prosjektering, nødvendige søknader samt oppfølging av alle operasjoner under prosjektet.
Det er ønskelig at eksisterende fasader blir videreført, samt at alle eksisterende funksjoner blir videreført i tilbygget (ventilasjon, brannvarsling, takrenner etc)
Som en opsjon ønskes det også utført mindre ombyggingsarbeider på eksisterende vaskerom som ønskes ombygd til kontor. Opsjonen består i korte trekk av riving av vegg, oppsetting av ny vegg samt noe rørleggerarbeider.
Interessenter kan kontakte Avdelingsingeniør Per Olav Lyngstad for å få tilsendt konkurransegrunnlag.
Det tas forbehold om politisk godkjenning. Dersom dette ikke foreligger, kan alle tilbud forkastes.
- Tilbud skal leveres i forseglet konvolutt, adressert "Oppdal Servicetorg Inge Krokansveg 2 7340 Oppdal" og være tydelig merket med "Anbud tilbygg Pikhaugen Barnehage, innen 24. 05. 2011 klokken 12. 00. Det er ikke tillatt å levere tilbud elektronisk. Tilbud som enten blir levert elektronisk eller etter fristens utløp, vil bli forkastet.
Anbud id:
145165
  • Sted:
    Oppdal
  • Registrert:
    Fredag 29. April 2011

Lignende oppdrag i Trøndelag

1 anbud