Betong, Blikkenslager, Elektriker, Entreprenør, Flislegger, Gulv, Maler, Murer, Riving, Rørlegger, Snekker, Vann & avløp, Vanntetting i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

5824 Siste år
1517 Siste 3 mnd
567 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Tilbygg, terrasse og utvidelse av inngang

Registrert Dato: Mandag 21. Mars 2011

1. Tilbygg med terrasse

Tilbygget over 1 plan plasseres mellom eksisterende hus og skåning til snuplass i hele byggets lengde og ligger på nederste etasjenivå. Mellom tilbygg og snuplass tilbakefylles og dreneres. Det skal etableres en utvendig terrengtrapp mellom tilbygget og tomtegrense. Terrassebelegg er tenkt i tre eller støpt betong. Tilbygget vil delvis ligger under bakken på tre sider. Fasade mot nordøst er tenkt med samme liggende panelkleding som eksisterende huset eller som pusset fasade. Plassering av innvendige vegger er ikke avklart. Gipsplatehimling. Det ønskes også tilbud på etablering av bad i eksisterende hus (6,3 m2) iht. våtromsnorm. Fliser 20x20 på gulvet og 20x10 på vegg. Utstyr kjøpes av oss. Ny VVB

2. Terrasse på nordøst side av tomt

Tomten har en høydeforskjell på ca. 4m fra yttervegg mot tomtegrense i sørøst. Terrasse er tenkt som en trekonstruksjon på betongfundamenter og mark. Terrassekonstruksjon mellom terreng og brystning skal forblendes med trespiler og redskapsbod plasseres under. Terrasse skal bygges inntil tomtegrense slik det er vist på tegningen.

3. Utvidelse av inngang

Det skal bygges ut inngangen på adkomstplan. Fundament / plate skal etableres. Det skal etableres trinn opp mot adkomst og terrasse i tre eller betong. Taket over inngang endres ikke. Plassering av innvendige vegger er ikke avklart.

- Det er gitt rammetillatelse. - TEK, NS og byggforsk detaljer gjelder! - EL iht. husbankens standard - Vann, avløp og vent. av badet skal være inkludert.

Tar kontakt hvis du lurer på noe eller ønsker å befare stedet.