Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger, Vann & avløp, Vanntetting i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1945 Siste år
524 Siste 3 mnd
173 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Tildekning og avslutning av kollavåg ii avfallsdeponi

Registrert Dato: Mandag 12. Juli 2010

Anskaffelsen gjelder tildekking av det tidligere kommunale avfallsdeponiet Kollevåg II. Tildekningen skal gjennomføres i henhold til deponiforskriftens krav til avslutning av avfallsdeponier.
Området rundt er omregulert til boliger og deler av avfallsfyllingen skal benyttes til idrettplass/ballbane i forbindelse avslutning og etablering av toppdekke.
Deponiet må dekkes til for å forhindre spredning av miljøgifter i fyllingen til resipient. Deponiet skal dekkes til med HDPE eller bentonitt membran. Det skal videre etableres dreneringssystem for å lede overflatevann bort fra fyllingen, samt at det skal etableres system for oppsamling av sigevann. Sigevann skal kunne prøvetas før det slippes ut i fjord. Det må også etableres system for ventilering av deponigass.
Metode for tildekking samt beskrivelse av VA og gasshåndtering er beskrevet i teknisk beskrivelse, som er vedlagt konkurransedokumenter. Den tekniske beskrivelsen (vedlegg 8) gir mer detaljer i forhold til hva som skal gjennomføres i prosjektet.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger, Vann & avløp, Vanntetting

Boliger, Membran, Ventilering

Kleppestø, Hordaland

Avsluttet: Fredag 03. September 2010