Elektriker, Entreprenør i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1157 Siste år
435 Siste 3 mnd
81 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Tilgang til trådløst nett i trondheim sentrum

Registrert Dato: Torsdag 17. Mars 2011

NTNU (som også omfatter selskaper som har samme organisasjonsnummer som NTNU og som NTNU har adminstrativt ansvar for, for eksempel BIBSYS) og ønsker å utvide sitt trådløse campusnett til også å dekke Trondheim sentrum og å gjøre campus mer tilgjengelig for byens øvrige befolkning. Anskaffelsen skal videre etablere en plattform for ytterligere utvidelser i Trondheim og for samarbeid om forskning, produktutvikling og utdanning med leverandøren og med andre av leverandørens kunder, brukere og partnere.
NTNU ønsker å gi sine studenter og ansatte mulighet for å utføre studie- /jobb-aktiviteter i det utvidede nettet. Primært skal anskaffelsen brukes i NTNUs Wireless Trondheim Living Lab (WTLL) som inngår i en forsknings og innovasjonsstruktur i EU for moderne produkt og tjenesteinnovasjon (forskning og utprøving) hvor brukere i dagliglivet trekkes aktivt med i forsknings og innovasjonsprosessene. Se *** Linken er fjernet *** for nærmere beskrivelse av WTLL.
NTNU ønsker også å øke sin synlighet i Trondheim og å bidra til at Trondheim utvikles til å bli en topp moderne internasjonal universitetsby og framstår tydeligere som sådan. Dette er av stor betydning for rekruttering av studenter og medarbeidere nasjonalt så vel som internasjonalt. Grensene mellom arbeid og fritid, og hvor dette utføres, viskes ut, ikke minst hva gjelder utdanning og læring. Motto for NTNUs anskaffelse er således: Campus i byen og byen på campus.
Anskaffelsen omfatter att NTNU ønsker å gi sine studenter og ansatte tilgang til et trådløst nett i Trondheim sentrum uten at de skal foreta annen investeringer eller anskaffelser av hardware enn en vanlig bærbar datamaskin eller tilsvarende. Dette nettet skal for brukeren oppleves som ett nett, dvs at nettet i Trondheim sentrum må samvirke sømløst med NTNUs trådløse campusnett.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Elektriker, Entreprenør

Anskaffelse

Trondheim, Sør-Trøndelag

Avsluttet: Fredag 06. Mai 2011