Elektriker i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

604 Siste år
221 Siste 3 mnd
43 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Tilkobling av varmekabler og montering av stikkontakt

Registrert Dato: Mandag 05. Desember 2011

Har ved tidligere oppgradering av sikringsskap fått montert en ekstra sikring på 16 ampere for
ny kurs til bad og varmekabler. Ønsker pris på følgende arbeid:

1. Få trekt kabel i trekkrør fra sikringsskapt og montert ett stikk på bad (montert i apparatboks). Er nødvendig med 4 meter kabel.

2. På samme kabel fra sikringsskap som nevnt over ønsker jeg også å montere 2 varmekabler, varmematte på bad og varmefolie i entré (naborommet til badet). Det vil her være nødvendig med omkring 3 meter ekstra kabel. Arbeidet her vil være trekking av kabler, montering av termostater og tilkobling av varmekabler.

Jeg monterer selv trekkrør og apparatbokser, dette vil være klart før arbeidet settes igang. Jeg kjøper også inn varmematte, varmefolie og termostater fra Varmecomfort AS (Flexwatt). Deres firma trenger kun å levere kabel, en koblingsboks for skjult montasje og ett stikk for montering på bad.

Arbeidet ønskes utført i følgende rekkefølge:

Dag 1: Dere trekker kabel, monterer stikk og termostater. På varmekablene måler dere motstand, men kobler de ikke til. Jeg støper så gulvet selv og legger fliser i entréen.

Dag 2: Etter at støp- og flisarbeid er ferdig kommer dere tilbake og kontrollerer at motstanden i varmekablene er lik. Deretter gjør dere ferdig monteringen.

Jeg betaler per timesbasis, men ønsker å få tilbud med timespris og ca. antall timer.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere