Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Tilstandsregistrering på bygg som kan bli berørt av anleggsarbeid.

Anbudskonkurranse på leveranse av tilstandsregistrering på bygg som kan bli berørt av anleggsarbeid. Anskaffelsens formål er å inngå parallelle rammeavtaler med inntil tre leverandører. Parallelle avtaler skal sikre oppdragsgiver å ha tilgjengelig habil tilstandsregistrering til enhver tid i forhold til oppdraget som skal utføres. Tilstands-registreringen skal beskrive den tekniske - og vedlikeholsmessige tilstand et bygg befinner seg i. Bygningsbesiktigelsen skal utføres ved hjelp av videofilming/bilder og loggføring/rapportering på boenheter/bygninger som ligger innenfor et avgrenset område. Tilstandsregistreringen gir grunnlaget for en rapport, som skal foreligge før større kommunal tekniske anlegg gjennomføres. NS3424 benyttes som et utgangspunkt for utarbeidelsen av rapporten.
Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden #URL0#? id=166548.
Anbud id:
48585
  • Sted:
    Halden, Moss Sarpsborg, Fredrikstad, Hvaler, Råde, Våler (Viken), Skiptvet, Indre Østfold, Rakkestad, Marker, Aremark, Aurskog-Høland  Vis alle
  • Registrert:
    Mandag 27. April 2009

Lignende oppdrag i Østfold

2 anbud