Arkitekt, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1264 Siste år
490 Siste 3 mnd
87 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Tilstandsvurdering av osloskolene - rådgivende ingeniør elektroteknikk (rie)

Registrert Dato: Torsdag 14. Januar 2010

Oslo Kommune ved Byrådet ønsker et oppdatert estimat av vedlikeholdsbehovet for bygningsmassen til Undervisningsbygg Oslo KF (Undervisningsbygg). Estimatet skal kunne skille mellom det totale vedlikeholdsbehovet og vedlikeholdsetterslepet og kostnadene skal kunne identifiseres som tilhørende Undervisningsbygg eller Utdanningsetaten.
Oslo Kommunes Byarkiv har bedt Utdanningsetaten om å redegjøre for arkivsituasjonen i Osloskolene. Utdanningsetaten har forespurt Undervisningsbygg om å overta det bygningsmessige aspektet ved kartleggingen av arkivene
Undervisningsbygg Oslo KF ønsker å utarbeide vedlikeholdsplaner for bygningsmassen i henhold til de husleieavtalene som foreligger. Utdanningsetaten har tilsvarende bedt Undervisningsbygg kartlegge og planlegge skolenes innvendige vedlikeholdsbehov i henhold til Utdanningsetatens definerte ansvar. Strakstiltak skal utbedres som en del av prosjektet og ikke inngå i vedlikeholdsplanene.
Miljøverndepartementet ved Statens Forurensningstilsyn krever merking av PCB-holdige vinduer. Kartlegging av dette inngår i prosjektet.
Kunnskapsdepartementet og Helsedepartementet har gjennom Byrådsavdeling for kultur og utdanning og Utdanningsetaten etterspurt en kartlegging av hvilke skoler som er godkjente i henhold til forskrift om miljørettet helsevern. Prosjektet utarbeider en modell for å sannsynliggjøre hvilke skoler som vil kunne tilfredsstille forskriftskravene.
Undervisningsbygg ønsker i tillegg en kartlegging av universell utforming og tilpasningsdyktigheten til bygningene i lys av ny kravspesifikasjon, teknisk forskrift og framtidig utvikling av skoleanlegget.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Kartlegging, Kravspesifikasjon, Skille, Vinduer

Oslo, Oslo

Avsluttet: Tirsdag 23. Februar 2010