Betong, Murer, Prosjektleder, Taksering i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1219 Siste år
303 Siste 3 mnd
115 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Tilstandsvurdering for fasade m.v. til mur/teglstensbygård

Registrert Dato: Mandag 14. Februar 2011

Borettslaget Eiriks gate har planlagt å gjennomføre en rehabilitering av fasaden til bygården, sammen med diverse andre mindre arbeider, i løpet av vår-høst 2012. I den forbindelse søker vi etter en fagmann eller firma som kan utarbeide en grundig tilstandsrapport for gården. Tilstandsrapporten vil danne utgangspunktet for anbudskonkurransen og prosjekteringen av selve rehabiliteringsarbeidene.

Eiriks gate er en hjørnebygård bygget i mur/teglsten i 1894 og ligger direkte bak Politihuset i Oslo på Tøyen/Grønland. Bygården har to oppganger og 16 leiligheter over 4 etasjer. Tilstandsvurderingen vil bes særlig konsentrere seg om tilstanden til den eksisterende fasaden og hvor omfattende en tilfredstillende rehabilitering av fasaden vil måtte være. I tillegg ønskes vurdert tilstanden til vinduer og karmer og eventuelle behov for utskiftning av disse, tilstanden til trappeløp i de to oppgangene, og behov for etterisolering mot kjeller og loft. Vi ser etter fagpersoner med særlig kyndighet innenfor murkonstruksjoner fra den aktuelle tidsperioden.

Vi ber om anbud med pristilbud sendt til sturlahenriksbo@gmail.com innen 23.02.2011. Vennligst ingen kontakt pr. telefon. Det bes særlig opplyst hvor lang tid som det må medregnes for utarbeidelsen av tilstandsvurderingen og tidligere erfaring med lignende bygårder.

Av hensyn til objektivitiet vil firmaet/håndverkeren som utfører tilstandsvurderingen ikke bli vurdert som entreprenør for selve rehabiliteringsarbeidene.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere