Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Tiltak for universell utforming i Øraker idrettshall

Oppdraget er å tilrettelegge Øraker idrettshall for funksjonshemmede. Ørakerhallen er en limtrehall, bestående av limtresøyler og -bjelker med overliggende korrugerte stålplater som tak. Hallen har et lavere sidebygg i betong som i dag rommer lager, ventilasjonsrom, toaletter og kiosk/vaktbu. Sidebygget ligger under terreng og har en kulvert som forbinder hallen med skolen og garderobeanlegget. Bygget er fundamentert med både peler og pilarer til fjell.
Ombyggingen omfatter små inngrep i den eksisterende konstruksjonen, men derimot skal det lages et påbygg på utsiden av den ene kortsiden av hallen som bl. a. Skal gjøre tilkomsten til tribunearealet i hallen mer hensiktsmessig. Det nye påbygget bedrer generelt atkomstforholdene for bevegelseshemmede og publikum.
Ved inngangspartiet i plan med hallen etableres to stk hc p-plasser. Det blir etablert trinnfri adkomst inn til hall og garderober ved oppføring av nytt inngangsparti. i det nye påbygget blir det også satt opp nytt hc-toalett som er lett tilgjengelig for brukerne av hallen. Garderobeområdet som ligger i underetasjen i selve skolebygningen har allerede to hc-toalett inne i to av garderobene. Disse trenger kun å få installert ny dusjarmatur for å være fullverdige hc-garderober. For å sikre tilkomst fra heisen i skolebygningen må dørbreddene inn til garderoben økes til 10M-dører.
Generelt utføres nødvendige tiltak for å oppfylle krav til dørbredder/ terskler og sideplass for adkomst inn til hc-tilpasset garderobeanlegg, hall og rømningsveier.
De akustiske forholdene i hallen var opplyst å være dårlige, derfor utføres det akustikktiltak i himlingen. Akustiske tiltak på vegger er allerede bestilt gjennom rammeavtaleentreprenør.
Anbud id:
57264
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Onsdag 1. Juli 2009

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud