Transport i Rogaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2279 Siste år
1346 Siste 3 mnd
88 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Tjeneste for transport av mobil tappeenhet - Helse Stavanger HF

Registrert Dato: Mandag 13. Juli 2020

Anskaffelsen gjelder leie av trekkvogn med sjåfør til Helse Stavanger HF. Dette i forbindelse med tidligere anskaffet mobil tappeenhet til Helse Stavanger HF. Den mobile tappeenheten er forventet leveringsklar november 2020, og det må derfor være på plass trekkvogn med sjåfør til dette tidspunktet.Mobil tappeenhet er en spesialbygget semitrailer hvor det kan tappes blodgivere utenfor sykehusets faste tappelokaler. En mobil tappeenhet vil kunne forflyttes og tappe blodgivere både i nærheten av større arbeidsplasser og på sentrale steder i Sør-Rogaland som Egersund, Jæren, Sandnes, Stavanger, Tau/Jørpeland m.m. Det beregnes tapping av ca. 40 blodgivere per dag, 4 dager i uken.
Helse Stavanger HF ønsker nå tilbud på leie av trekkvogn med sjåfør til å frakte, rigge opp og ned traileren og foreta enkelte serviceoppgaver som er en forutsetning for å ivareta traileren på en måte som sikrer driften av enheten uten nedetid.
Den mobile tappeenheten vil være parkert på sykehusområdet hver ukedag etter tapping, samt i helger. Sjåføren vil ha ansvar for overlevering av blodprodukter til nærmere angitt sted og personell ved ankomst til sykehuset.
Sjåførene vil få grundig opplæring hos leverandør av trailer, samt av fagpersonell ved Avdeling for immunologi og transfusjonsmedisin (Blodbanken) ved Stavanger Universitetssjukehus for å kunne ivareta nevnte oppgaver.
Opplæringen hos leverandør i Danmark er planlagt til 3 dager i uke 47. De aktuelle dagene er det en forutsetning at både sjåfører og trekkvogn er disponible hos leverandør av mobil tappeenhet.


Referansenummer:  2020/874

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift