Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Transport i Rogaland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Rogaland
Avsluttet

Tjeneste for transport av mobil tappeenhet - Helse Stavanger HF

Anskaffelsen gjelder leie av trekkvogn med sjåfør til Helse Stavanger hf. Dette i forbindelse med tidligere anskaffet mobil tappeenhet til Helse Stavanger hf. Den mobile tappeenheten er forventet leveringsklar november 2020, og det må derfor være på plass trekkvogn med sjåfør til dette tidspunktet. Mobil tappeenhet er en spesialbygget semitrailer hvor det kan tappes blodgivere utenfor sykehusets faste tappelokaler. En mobil tappeenhet vil kunne forflyttes og tappe blodgivere både i nærheten av større arbeidsplasser og på sentrale steder i sør-Rogaland som Egersund, jæren, Sandnes, Stavanger, Tau/jørpeland m. m. Det beregnes tapping av ca. 40 blodgivere per dag, 4 dager i uken.
Helse Stavanger hf ønsker nå tilbud på leie av trekkvogn med sjåfør til å frakte, rigge opp og ned traileren og foreta enkelte serviceoppgaver som er en forutsetning for å ivareta traileren på en måte som sikrer driften av enheten uten nedetid.
Den mobile tappeenheten vil være parkert på sykehusområdet hver ukedag etter tapping, samt i helger. Sjåføren vil ha ansvar for overlevering av blodprodukter til nærmere angitt sted og personell ved ankomst til sykehuset.
Sjåførene vil få grundig opplæring hos leverandør av trailer, samt av fagpersonell ved Avdeling for immunologi og transfusjonsmedisin (Blodbanken) ved Stavanger Universitetssjukehus for å kunne ivareta nevnte oppgaver.
Opplæringen hos leverandør i Danmark er planlagt til 3 dager i uke 47. De aktuelle dagene er det en forutsetning at både sjåfører og trekkvogn er disponible hos leverandør av mobil tappeenhet.
Anbud id:
657948
  • Sted:
    Stavanger
  • Registrert:
    Mandag 13. Juli 2020

Lignende oppdrag i Rogaland

6 anbud