Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Bemanning, Rengjøring i Agder

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Agder
Avsluttet

Tjenestekonsesjon for praktisk bistand i hjemmet

Kommunen skal tildele tjenestekonsesjon til inntil fem leverandører.
Tjenesten praktisk bistand er omfattet av lov om kommunale helse- og omsorgstjenester m. m. Av 24. Juni 2011 nr. 30 § 3-2 første ledd punkt 6 bokstav b. Brukere av praktisk bistand skal kunne velge mellom kommunen som tjenesteleverandør og privat(e) tilbyder(e) som kommunen inngår kontrakt med.
Ordningen med fritt brukervalg vil legge til rette for å sidestille kommunens egen tjenesteproduksjon og de leverandører som kommunen inngår kontrakt med når bruker skal foreta sitt valg. Konsesjonskontrakter innskrenker ikke kommunens ansvar for at den som har et tjenestebehov skal få en forsvarlig tjeneste.
Ordningen gjelder brukere av praktisk bistand i Kristiansand kommune som bor i egne hjem. Ordningen omfatter ikke de brukerne som bor i boliger der det er fast bemanning, men gjelder de brukerne som ville fått praktisk bistand utført av ordinær hjemmetjeneste/renholdspatrulje.
Brukerne tildeles praktisk bistand ut fra en individuell vurdering, og som hovedregel gis praktisk bistand hver tredje uke. Brukere med større behov vil kunne bli tildelt praktisk bistand oftere, eksempelvis hver uke.
Brukere av tjenesten som ikke ønsker å benytte seg av fritt brukervalg, eller som ikke er i stand til å forholde seg til ordningen med fritt brukervalg, blir tildelt bistand fra den kommunale tjenesten.
Anbud id:
698699
  • Sted:
    Kristiansand, Lindesnes Farsund, Flekkefjord, Vennesla, Åseral, Lyngdal, Hægebostad, Kvinesdal, Sirdal  Vis alle
  • Registrert:
    Torsdag 11. Februar 2021

Lignende oppdrag i Agder

6 anbud