Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Catering i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Tjenestekonsesjon kantine Oslo VO Sinsen

Oslo kommune v/ Utdanningsetaten, Oslo vo Sinsen, heretter kaldt oppdragsgiver, innbyr til konkurranse med forhandlinger i forbindelse med "Tjenestekonsesjon kantinedrift Oslo vo Sinsen".
Oslo vo Sinsen har ca 1500 deltakere (elever) som mottar undervisning i videregående fag. 75 % av deltakerne har minoritetsspråklig bakgrunn. Undervisningen forgår mandag –torsdag kl 08. 30-21. 30 og fredag kl 08. 30-15. 30.
Deltakerne ved Oslo vo Sinsen er voksne over 25 år, mange med jobb ved siden av skolegangen. Det er derfor viktig for oss at det tilbys god og variert næringsrik mat (også middag), både ved lunsjtider og på ettermiddagen (mandag- torsdag). Antall deltakere varierer noe på de ulike dagene med flest deltakere på mandag og tirsdag og færrest deltakere på fredag.
Ander grupper som kan tenkes å benytte seg av kantinetilbudet:
- 70 ansatte
- Veiledere på studieverkstedet, eksamensvakter, møtedeltakere og andre besøkene.
Vi ønsker også at kantinen skal kunne bistå med bevertning til skolen (fast levering av fruktfat 1 gang pr uke), mat på møter og bevertning til ulike arrangementer i skolens regi. Kantinedriften er et viktig bidrag i forhold til trivsel og sosialt samvær på tvers av kulturer.
Anbud id:
458115
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Lørdag 25. Mars 2017
Er du interessert i dette oppdraget?

Lignende oppdrag i Oslo

4 anbud