Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Catering i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Tjenestekonsesjon kantinedrift Oslo VO Smedstua, avd Svovelstikka

Oslo vo Smedstua avdeling Svovelstikka er en skole med ca 1500 elever (ca1100 dag og 400 kveld) og 110 ansatte. Vi har et flott, moderne kantinekjøkken i våre lokaler, hvor vi ønsker en profesjonell ekstern drifter som kan drifte kantinen i tråd med være kriterier for kantinedrift. Vi har i tillegg et auditorium med ca 150 plasser hvor drifter skal kunne tilby konkurransedyktige dagpakker i samarbeid med skolen.
Kantinen vil ha åpent fra ca klokken 0945? 1400 hver dag i tillegg til noe åpent før kveldsundervisning et par dager i uken. Kantinen skal være tilgjengelig for skolens elever, ansatte, besøkende og for skolens nærmiljø. Åpningstid tilpasses behov og må være åpen 190 skoledager per år og følge skoleruta for ferie og fridager.
Den daglige drift vil være på drifters (leverandørs) ansvar. i det ligger det økonomiske ansvaret både med hensyn til alle aktiviteter knyttet til innkjøp av varer for matproduksjon, salg og personell. Skolens kantine vil være innredet og utstyrt for produksjon, lagring og servering. Kantinen ønskes startet fra januar 2013. Skolen har også en kaffemaskin og vendingmaskin som vil være kantinens ansvar og gi ekstrainntekter.
Anbud id:
226714
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Mandag 26. November 2012
Er du interessert i dette oppdraget?

Lignende oppdrag i Oslo

3 anbud