Webutvikling i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

270 Siste år
80 Siste 3 mnd
13 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Tjensteplattform for Bibliotek (LSP)

Registrert Dato: Tirsdag 19. Mars 2013

Formålet med anskaffelsen er å kjøpe en moderne tjenesteplattform ("Library Services Platform" - LSP) implementert som en åpen løsning med en tjenesteorientert arkitektur. LSP skal være operativ innen utløpet av 2014 og må være basert på en teknologi som har en levetid på minst et tiår. LSP-løsningen må være i full operativ bruk hos andre kunder ved starten av anskaffelsesprosessen. Produkter som er under basisutvikling eller bare er i bruk hos utviklingspartnere tilfredsstiller ikke kravene.
Det vil være essensielt at LSP-produktet håndterer alle typer media på en enhetlig måte, uavhengig av format eller innkjøpsprosess. Den enhetlige håndteringen skal ikke bare være synlig i brukergrensesnittet men også reflekteres gjennom de underliggende tjenestene.
LSP-produktet må tilby en plattform som vil gjøre BIBSYS i stand til å implementere de utvidelser som konsortiet har behov for. Enkelte utvidelser, spesielt de som Nasjonalbiblioteket har behov for, må implementeres av BIBSYS før konsortiet kan ta løsningen i bruk. BIBSYS må derfor ha tilgang til de nødvendige standardtjenestene og grensesnitt på et tidlig stadium.
BIBSYS-konsortiet inviterer tilbyder til å inkludere en "Discovery"-løsning som en opsjon. Discovery-verktøyet må favne videre enn en behovene til en tradisjonell sluttbruker og forene alle typer innhold i et enkelt brukergrensesnitt. Det må videre tilby alle nødvendige tjenester for å integrere med LSP-produktet for levering av alle typer media samt foreta lån og gi brukere oversikt over sine lån, m.m.
LSP-produktet må tilbys som en "Software as a Service"- eller ?Cloud?-løsning, evt. med lokal installasjon som en opsjon.
Bibsys betjener biblioteks- og informasjonstjenester til mer enn 100 biblioteker og institusjoner innenfor høyere utdanning i Norge. Dette omfatter alle norske universitetsbiblioteker, nasjonalbiblioteket, medisinske bibliotek og et antall biblioteker og insitusjoner tilknyttet forskning.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Webutvikling

Arkitektur, Installasjon

Trondheim, Sør-Trøndelag

Avsluttet: Mandag 22. April 2013