Arkitekt, Prosjektleder i Telemark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

348 Siste år
125 Siste 3 mnd
28 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Tl 10-07 framework agreement qa

Registrert Dato: Torsdag 16. September 2010

Prosjektet Transport og lagring har behov for å få en ekstern gjennomgang og kvalitetssikring av sine
? prosjektutviklingsprosesser, samt av
? selve prosjektgjennomføringen.
Avtalen vil primært dekke perioden fra prosjektinitiering til passering av DG 2.
I forkant av gjennomgangene vil det bli gjennomført et internt prosjekt med ekstern støtte, for å etablere og beskrive prosjektutviklingsprosessene, som vil tjene som basis for aktiviteten. Etter leverandørens første gjennomgang kan prosessbeskrivelsene oppdateres.
Første oppgave for den valgte leverandøren vil være en gjennomgang av prosjektets utviklingsprosesser (arbeids- og beslutningsprosesser) med hensyn til grad av resultatorientering, teknisk innhold og metodikk (beste praksis), effektivitet og samsvar med retningslinjer foreslått av EU, norske myndigheter og eksperter.
Den videre/andre oppgaven vil være å gjennomgå kvaliteten på gjennomført arbeide og videre planer frem til prosjektets milepæler. Dette kan gjøres flere ganger ved de viktigste milepæler. Grunnlaget vil være den dokumentasjon som er etablert og oppdatert av det interne prosjektet i forkant, samt anerkjente tekniske prosedyrer og praksis fra oljeindustrien. En vesentlig del av engasjementet vil her være gjennomgang av tekniske rapporter.
Tilbyderne må ha god forretningsforståelse og dyp kjennskap til det tekniske areidet og arbeidsprosessene på undergrunnsområdet og i prosjekter.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Dokumentasjon, Lagring, Prosjekter, Transport

Porsgrunn, Telemark

Avsluttet: Tirsdag 02. November 2010