Alarm & sikkerhet, Elektriker, Entreprenør i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2406 Siste år
740 Siste 3 mnd
165 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Togsideovervåkingskamera

Registrert Dato: Fredag 15. Januar 2010

KTPAS har i dag et kameraovervåkningssystem for T-baneperronger og MX 3000 tbanevogner. Systemet dekker 100 stasjoner og 83 MX ? 3000 togsett. Systemet har 2 videokamera på stasjonen som overfører bilder til 2 monitorer i førerrommet til MX 3000.
Togføreren benytter kamerasystemet for å overvåke plattformen, togets dører og togside, ved stans og i gangkjøring.
Prosedyrene for T-banens stasjoner, er underlagt sikkerhetsbestemmelser og strenge sikkerhetskrav. Det stilles derfor strenge krav til kvaliteten på bildeoverføringen mellom videokameraene på stasjonen og monitorene i førerrommet.
Monitorene i førerrommet fungerer som speil for togføreren, ved av- og påstigning og i gangkjøring.
Kameraovervåkningssystemet som brukes i dag er et analogt system. KTPAS ønsker nå gå over til digitalt system, og teste dette ut på noen utvalgte stasjoner (pilot prosjekt).
Dersom testen godkjennes, skal KTP implemente det nye digitale kamerasystemet på ca 100 stasjoner og i 83 MX 3000 togsett (opsjon dersom pilot prosjektet blir godkjent)
Dersom piloten ikke godkjennes, står KTPAS fritt til å velge en annen leverandør for videre pilottesting. KTPAS står også fritt til å kunne teste flere systemer parallelt.
Dagens system benytter det ikke lisensierte 5GHz båndet for overføring av videosignal mellom videokamera og monitor.
KTPAS ber alle tilbydere merke seg at det ligger vedlagt to dokumenter til denne forespørselen; Henholdsvis et kvalifikasjonsgrunnlag og en egenerklæring om kvalitetssikring hos leverandøren. For å melde seg på denne konkurransen ber vi tilbydere sende inn dokumentasjonen som etterspurt i utlysningens punkt III.2 og egenerklæringsskjemaet som følger vedlagt.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Alarm & sikkerhet, Elektriker, Entreprenør

Dører, Leverandør, Speil

Oslo, Oslo

Avsluttet: Mandag 15. Februar 2010