Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Betong, Elektriker, Entreprenør, Glassarbeider, Gulv, Maler, Maskinentreprenør, Murer, Rørlegger, Snekker, Taktekker, Ventilasjon i Innlandet

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Innlandet
Avsluttet

Torgbygg i Brumunddal sentrum

Ringsaker kommune skal etablere en ny torgplass i sentrum. Som romavgrensende element (fond) mot fortau i nordøst vil det i korrespondanse med byggelinjer i tilstøtende kvartaler, oppføres et nyt bygg.
Torgbygg plasseres i risikoklasse 5, jfr. § 11-2 Risikoklasser. Bygget har også en kjeller og disponibelt areal på loft, men arealene regnes ikke som en tellende etasje ved vurdering av brannklasse siden de kun inneholder tilleggsdeler (lager, teknisk rom, etc.). Med en tellende etasje tilhører dette bygget brannklasse 1, jfr. § 11-3 Brannklasser.
først etasje er 230 m² med en felles serveringsareal (92 m²) og offentlig toaletter. i tilknytting skal det være en produksjonslokal for bakeri virksomhet (82 m²) med kjøle? Og fryserom, trapperom og heis. Inngangsparti skal bygges som glassoverdekket scene areal (ca. 50 m²). Kjeller er på 228 m² med lagerplass til bakeri, tekniskrom, 2 toaletter, 2 garderober med dusj, og lagerplass til kommune. Bygning skal ha vannbåren gulvvarme, ventilasjonsanlegg og peis i allrom. Bygningen oppføres hovedsakelig som trebygg med enkelt vegger i leca/mur i først etasjen. Vegger i kjelleretasje og etasjeskille over skal være betong. Bygning har vanlig saltak løsning med to ark; inngangsparti og ark inntil veggliv i allrom (peisområdet). Bygget har et samlet bra av 581 m² og bebygd areal av 315 m².
Anbud id:
229766
  • Sted:
    Ringsaker
  • Registrert:
    Fredag 21. Desember 2012

Lignende oppdrag i Innlandet

6 anbud