Entreprenør, Prosjektleder, Riving, Rørlegger, Snekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

4430 Siste år
1486 Siste 3 mnd
357 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Total oppussing kjeller

Registrert Dato: Mandag 24. September 2012

Trenger tilbud på riving, pigging av gulv, opp-og ombygging av hele kjelleren (ca 50 kvm). Arbeidet skal gjøres enligt alle regler, og vi ønsker å betale moms. Dvs vi ønsker ikke tilbud på svartjobb.

Tilbudet skal inkludere:
Riving av befintlig kjeller (div material på vegger og gulv, inkl fliser på bad / nåværende kjøkken).
Pigging av gulv, ca. 20 cm i hele kjellerutrymme
Når dette er gjort skal det lages 2 soverom og et litet baderom. Nåværende stue beholdes men denne skal få nye vegger, gulv og tak. Varmekabler skal legges i gulv, og deretter parkett. I stuen skal det åpnes opp gammel plassering av trapp, og forberede installasjon av ny trapp.
For å lage soverommene må det settes opp noen nye vegger, vinduene må gjøres større, taket skal pusses opp og varmekabler skal legges i gulv, deretter parkett. Yttervegger skal kles med gips, lister osv. og deretter males.
Det må lages nye døråpninger, totalt tre.
Badet skal få en enkel utførsel med kun toalett, vask og dusjhjørne. Dette skal flislegges (og alt arbeide under fliser skal gjøres enligt foreskrifter)

Vanskelig å skrive hele spesifikasjonen, men håper på å få en hint om pris med dette. For de overslag / tilbud som er interessant kan vi sette opp tid for befaring.

Vi ønsker kun tilbud på hele jobben og fra firmaer som kan starte prosjektet ila oktober.