Anleggsgartner, Asfaltering, Flislegger, Murer, Prosjektleder, Snekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

4066 Siste år
1490 Siste 3 mnd
378 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Totalentreprenør for annleggsarbeide på brolandsveien

Registrert Dato: Torsdag 26. April 2012

Entreprenør gått konkurs under annleggsarbeide. Trenger ny til å fullføre entreprisen.
Oppdraget består av følgende dele:

DRENASJE / AVLØP:
Kjellergulvet i huset ligger ca. 2 meter under omgivende bakkenivå. Nye dreneringsrør ble gravd ned i en dybde (3 meter) tilstrekkelig langt under kjellernivå til å sikre at det ikke vil være risiko for at vann trenger igjennom til kjeller fra vannmettet jord. Dette ble avsluttet langs det meste av periferien, (markert med grønne stiplete linjer på kartvedlegg) unntatt manglende stykke på sydsiden av garasjen (markert med røde stiplete linjer på kartvedlegg).
Utvendig isopor isolering langs kjellermuren ble avtalt anlagt til ca. 120 cms dybde.
Garasjen har ikke forsenket gulv, men støpt betongulv direkte på bakken. Dreneringsrørene trenger derfor betydelig mindre dybde omkring garasjen for å sikre at det ikke trenger vann inn på gulvet.

Mangler å bli utført:
Drenasje av manglende stykke på sydsiden av garasje med forbindelse til øvrig drenavløp rundt huset. (Markert med røde stiplete linjer på kartvedlegg).
Plasserings av avløpskummer (7 stk) fra taknedløpene med overløp til drensystem som skissert på eget vedlegg. (Markert med røde firkanter på kartvedlegget).
Dreneringsrørene tømmer seg til overløpskumme som tømmer seg til kloakk hvis vannstanden i overløpskummen stiger over nivå svarende til ½ meter under kjellergulvets nivå. Hvis nytt (og lavere) avløp fra eksisterende overløpskumme (merket ´O´ på tegningen) kan etableres, kan denne benyttes. I motsatt fall må oppdragstaker finne annen løsning.

Retablering av terrasse og inngangstrappe demontert av tidligere entreprenør ifm nedlegging av nye dreneringsrør.

Reparasjon / utskifting av seksjoner av takrenne og nedløpsrør beskadiget av tidl. Entreprenør.

Reparasjon av treverk på husvegg nær inngangspartiet, beskadiget av tidl. Entreprenør.

På vestsiden av huset er en nedsenket trappegang til kjeller. Vestveggen er ved å blitt presset inn i trappesjakten pga utilstrekkelig ´buffersone´ mellom veggen og jordmassene som trykker på, og har allerede medført at veggen har revnet. Ifm utgravingen til dreneringsrør ble anlagt ´buffersone´ og det var meningen veggen skulle utbedres / repareres. Sist nevnte ble ikke ferdiggjort av tidligere entreprenør og må gjøres.

HAGEDAM:
Utgravning til hagedam som angitt på tegningen, ca. 3 meter i diameter. Bunnen skal etableres med 3 nivåer, hvorav sentrale og dypeste skal være 2 meter i dybden. Det etableres overløpssystem med forbinnelse til avløpsrørene fra takvann mhp at evt. Overløp fra dammen ifm kraftig nedbør ikke løper ut på omliggende areal, men ledes direkte til overløpskumme.

ASFALTERING:
Asfaltering av sør-østlige hjørne av grunne foran garasje, med anleggelse av gradering til sikring at regnvann og / eller overløpsvann fra gaten ikke ved forbipassering av biler på gaten, sender bølger av vann inn over grunnen og rett inn i garasjen. Dette kan evt ytterligere sikres ved å dimensjonere risten foran garasjen til å ha tilstrekkelig kapasitet til å ta imot selv store mengder smeltevann / regnvann fra gaten. Rist ble lagt av tidl. Entreprenør (markert med gult på kartvedlegg), men usikkert om den ble lagt riktig. (For høy ift bakkeplan og garasjegulv?)

GJERDE og PORT:
Etablering av elektrisk fjernstyrt port og garasjeåpner.

GENERELT:
Gjenetablering av gressplen, blomsterbed og fliserekke rundt grunnen hvor denne er revet opp av tidl. Entreprenør ifm nedlegging av nye dreneringsrør, og plantning av tuja-hekk ut mot gaten hvor denne ble fjernet av tidl. Entreprenør.

Oppgitt pris inkluderer alle materialer, inkl rør, fliser, planter osv.