Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Totalentreprenør m/rådgivere, samspillsentreprise Atrå skole i Vestfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestfold
Avsluttet

Totalentreprenør m/rådgivere, samspillsentreprise Atrå skole

En første del av prosjektet er riving av eksisterende u-skole, samfunnshus og svømmehall totalt ca. 3500 kvm. Det er utarbeidet en egen miljøsaneringsrapport. Eksisterende trafostasjon ønskes flyttet og man ser derfor for seg at dagens trafobygg og tilfluktsrom vil kunne rives og vil inngå som en del av rivnings prosjekt.
Skisseforslaget som ligger til grunn for konkurransen er ca. 1900 m2 brutto areal og vil erstatte dagens samfunnshus med et flerbrukshus. Nybygget skal tilknyttes dagens Atrå barneskole som ble ferdigstilt i 2011 og eksisterende sfo bygg slik at det nye anlegget fremstår som en helhetlig og integrert 1-10 skole.
i tillegg er det lagt inn opsjoner som skal prises ved tilbudsinnlevering, se prisskjema.
Fullstendig beskrivelse av leveransen, herunder periode for prosjektgjennomføring, rom- og funksjonsprogram, reguleringsstatus og miljø- og energistrategi, følger av konkurransegrunnlagets del 2.
Det er en forutsetning for gjennomføring av prosjektet at det kan gjennomføres innenfor vedtatt entreprisekostnad på kr. 70 millioner. Se for øvrig Økonomiplan 2018-2021, se Tinn kommunes hjemmeside. Det tas videre forbehold om politisk godkjenning av prosjektet i kommunestyret.
Et utkast til selve konkurransegrunnlaget er lagt ved dette kvalifiseringsgrunnlaget som vedlegg. Oppdragsgiver forbeholder seg retten til å foreta mindre, ikke vesentlige endringer i dette grunnlaget før leverandører inviteres til å gi tilbud.
Anbud id:
563294
  • Sted:
    Tinn
  • Registrert:
    Onsdag 9. Januar 2019