Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Totalentreprise Caltexløkka – etablering av undervarmesentral for tilkobling til fjernvarmenett

I 2019 bygde Oppdragsgiver en ny kunstgressbane med varmesløyfer i banen på Caltexløkka på tøyen i Oslo. Formålet med denne anskaffelsen er å få koblet disse varmesløyfene til en varmekilde, slik at de kan idriftsettes.
Arbeidet består i etablering av en undervarmesentral for fjernvarmenettet i Caltexløkka idrettsbane, gjennom prosjektering og bygging av et enkelt bygg med strøm og vann og all øvrig nødvendig infrastruktur, fram til grensesnittet mot Fortum Oslo Varme inne i sentralen.
For nærmere beskrivelse av krav til funksjonalitet for undervarmsentralen, vennligst se vedlagte veileder for Fortums Oslo Varme, vedlegg 4 («Fortums bestemmelser_om_tilknytning_til_fjernvarmeanlegget_nybygg_1_»). Oppdragsgiver ønsker bygget plan/snitt alternativ 1 i henhold til vedlegg 133. 9-220527, fra Fortums veileder.
Ansvar for tidsmessig og teknisk koordinering opp mot Fortums tilkobling av fjernvarme og deres tekniske grensesnitt i undervarmesentralen inngår også i anskaffelsens omfang og inkluderes i rigg- og driftspostene.
Anbud id:
624077
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Fredag 3. Januar 2020

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud