Anleggsgartner, Arkitekt, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Prosjektleder, Riving, Rørlegger, Snekker, Taktekker, Vann & avløp, Ventilasjon i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

7795 Siste år
2128 Siste 3 mnd
660 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Totalentreprise dr.dedichens vei 26 begrenset anbudskonkurranse

Registrert Dato: Mandag 25. Januar 2010

Kvalifikasjonsgrunnlaget (dokumentet) må lastes ned fra Oslo kommunes anskaffelsesportal. " *** Linken er fjernet *** Dr. Dedichens vei 26 skal bygges om til ny Trosterud barnehage. Bygningsmassen har de senere år vært benyttet til kontorer for Oslo kommune Arbeidstreningsbedriften. Bygningen er bygget som mentalsykehus rundt år 1900. Bygningen er ført opp på Byantikvarens gul liste.

Totalentreprisen går ut på å bygge om Dr. Dedichens vei 26 til en barnehage for 196 storbarnsekvivalenter og 47 ansatte. I tillegg skal det opparbeides tilhørende utendørs leke- og oppholdsarealer, boder og parkeringsareal. Arealet for den nye barnehagen blir på 2640 m² BTA. Bygningen er en 3 etasjers murbygning med kjeller.

Innvendig skal ikke-bærende murvegger rives og erstattes med nye lettvegger. Kjelleren er i dag preget av fuktskader, som må utbedres. Nivået på kjellergulvet skal senkes ved å grave ut og støpe nytt golv i kjelleren, for å gi plass til ny underetasje med aktivitetsrom og tekniske rom. Videre skal det bygges opp innvendig med nye vegger og bygningstekniske og innredningsmessige installasjoner og arbeider. Det skal også installeres nye VVS-, elektro-, brann-, akustikk-, ventilasjons- og alarmtekniske anlegg i hele bygget, og bygget skal fullsprinkles. Det skal også monteres ny heis i bygget og tilrettelegges for universell utforming.

Utvendig er det planlagt ny drenering rundt hele bygget, samt nye inntaksledninger for elektro og VA. Pusset verneverdig fasade skal rehabiliteres. Taket er ca. 20 år gammelt, og noe takarbeider må påregnes.

Deler av uteområdet er vernet på grunn av store gamle trær i parkmessig uteområde, omkring bygningen. Det er også krav til oppgradering av adkomstvei fra hovedveien inn til den nye Trosterud barnehage.

Det ble innsendt rammesøknad 20.10.09 og rammetillatelse foreligger pr 10.11.09 for bygget og pr. 19.01.10 for uteboder og parkeringsareal.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden *** Linken er fjernet ***