Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Mekaniske verksteder, Prosjektleder, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider, Vann & avløp, Ventilasjon i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

17943 Siste år
13121 Siste 3 mnd
696 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Totalentreprise E02 - Midtveien Høydebasseng

Registrert Dato: Mandag 08. Mars 2021

Nesodden kommune skal etablere et nytt høydebasseng langs Midtveien fv.1404, for å sikre vannforsyningen til abonnentene i Fagerstrandområdet ytterligere. Bassenget skal ha et utnyttbart volum på 3600 m3 og ha to separate kammer med like stort volum på 1800 m3. Kamrene skal etableres som en «tank i tank» løsning, og bassenget skal bygges delvis under bakken.
Arbeidene settes bort i Totalentreprise iht. NS 8407 med mindre tillegg og endringer som det fremgår av kontraktsdokumentet i vedlegg 01.
Totalentreprenør skal prosjektere og bygge basert på funksjonsbeskrivelse, se vedlegg 02, samt tegningshefte i vedlegg 05.
Anskaffelsen «E02 Totalentreprise – Midtveien høydebasseng» omfatter (listen er ikke uttømmende):
• Grunnarbeider (avrette byggegrop som er utsprengt og rensket av tidligere entreprise, tilbakefylling rundt bygget, samt opparbeiding av terreng og snuplass med tilknytning til allerede etablert adkomstvei)
• Bygningsmessige arbeider (etablering av høydebasseng og ventilkammer, støp av bunnplate, bassengvegger og tak)
• Rør/maskin (Sveising av rør og rørdeler i basseng og ventilkammer, ventiler og armaturer, VVS utstyr)
• Ventilasjon (Ventilasjonsanlegg, inkl. pollenfilter i overbygg)
• Elektro og automasjon (Inntrekking/kabling for alt utstyr og signaler, terminering, tavle for elektro og signaler, belysning og varme, programmering)
Elektro og Automasjon utføres av Guard i egen rammeavtale, men arbeidene skal koordineres og inkorporeres som en del av totalentreprisen både i prosjekteringsfasen og byggefasen.
Funksjonsbeskrivelsen legger opp til at bassenget plasstøpes ved glidestøp med spennarmert utførelse, og dette er hovedsakelig det byggherre ønsker seg, men om leverandør ønsker å tilby prefabrikkerte betongelementer kan han det. Det skal fremgå tydelig i tilbudet hva som velges.