Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Arkitekt, Betong, Entreprenør, Maskinentreprenør, Stålarbeider i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Totalentreprise for ny overføringsledning Skullerud-Enebakkveien

Konkurransen gjennomføres i henhold til lov av 17. Juni 2016 nr. 73 om offentlige anskaffelser (loa) og forskrift om innkjøpsregler i forsyningssektoren av 12. August 2016 nr. 975 (forsyningsforskriften) del i og ii samt de bestemmelser som framgår av dette kvalifikasjonsgrunnlaget.
Konkurransen gjennomføres som konkurranse med forhandling i to trinn. Ved denne prosedyreformen kan alle interesserte leverandører sende en forespørsel om å delta i konkurransen. Forhandlinger er tillatt.
Formålet med anskaffelsen er å dekke behovet for en ny hovedvannledning fra Skullerud Vannbehandlingsanlegg til fordelingsnettet i Oslo Øst (søndre Nordstrand). Dette trygger først og fremst forsyningen i området, men gir også muligheter for videre utbygging av boligmasse.
Tiltaket omfatter en 3. 3 km lang konvensjonelt drevet tunnel, en 1000 mm overføringsledning samt andre nødvendige installasjoner.
Anskaffelsen omfatter en totalentreprise der totalentreprenøren har ansvaret for prosjektering og utførelse. vav har utarbeidet en funksjonsbeskrivelse, samt enkelte tegninger.
Anbud id:
505494
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Onsdag 24. Januar 2018

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud