Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Entreprenør, Maskinentreprenør, Riving, Transport i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Totalentreprise for riving av bygninger langs e6 og dovrebanen.eidsvoll, stange, hamar og ringsaker.

Statens Vegvesen Region Øst ønsker tilbud på riving av bygningsmasse i forbindelse med fellesprosjektet E6-Dovrebanen mellom Minnesund og Kleverud (Espa), E6 nordover og jernbaneutvikling sør for Minnesund. Prosjektet berører kommunene Eidsvoll, Stange, Hamar og Ringsaker. i tillegg ønskes en grundig miljøsanering og avfallshåndtering i forbindelse med dette.
Entreprisen for riving av bygningsmasse i forbindelse med utbyggingen er et samarbeid mellom svv og jbv. Riveentreprisen organiseres av svv som er den part som utlyser oppdraget og er kontraktspart.
Alle eiendommer nord for Espa berøres kun av E6 utbyggingen og eiendommen sør for Minnesund berøres kun av jernbaneutbyggingen.
Entreprisen omfatter riving av bygningsmasse på 36 eiendommer, samt bortkjøring av byggavfall og håndtering av dette i henhold til Avfalls- og Byggteknisk forskrift. Det vil også være aktuelt å fylle igjen brønner o. l, samt rive fundamentering der disse kan utgjøre fare for folk og dyr i tidsrommet før vegutbygging tiltar.
Anbud id:
120219
  • Sted:
    Eidsvoll, Hamar Ringsaker, Stange  Vis alle
  • Registrert:
    Torsdag 14. Oktober 2010

Lignende oppdrag i Østfold

6 anbud