Arkitekt, Entreprenør, Maskinentreprenør, Prosjektleder, Riving, Sanering, Transport i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

4000 Siste år
1092 Siste 3 mnd
400 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Totalentreprise for riving av bygninger langs e6 og dovrebanen.eidsvoll, stange, hamar og ringsaker.

Registrert Dato: Torsdag 14. Oktober 2010

Statens Vegvesen Region Øst ønsker tilbud på riving av bygningsmasse i forbindelse med fellesprosjektet E6-Dovrebanen mellom Minnesund og Kleverud (Espa), E6 nordover og jernbaneutvikling sør for Minnesund. Prosjektet berører kommunene Eidsvoll, Stange, Hamar og Ringsaker. I tillegg ønskes en grundig miljøsanering og avfallshåndtering i forbindelse med dette.
Entreprisen for riving av bygningsmasse i forbindelse med utbyggingen er et samarbeid mellom SVV og JBV. Riveentreprisen organiseres av SVV som er den part som utlyser oppdraget og er kontraktspart.
Alle eiendommer nord for Espa berøres kun av E6 utbyggingen og eiendommen sør for Minnesund berøres kun av jernbaneutbyggingen.
Entreprisen omfatter riving av bygningsmasse på 36 eiendommer, samt bortkjøring av byggavfall og håndtering av dette i henhold til Avfalls- og Byggteknisk forskrift. Det vil også være aktuelt å fylle igjen brønner o.l., samt rive fundamentering der disse kan utgjøre fare for folk og dyr i tidsrommet før vegutbygging tiltar.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere